Korsana Destek Yok Davranışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
Boşuna diye düşünme. Mesela bu korsancılar neden kırıyor? İnsanlara hayır yapayım diye mi? Sanmam.

İkinci kısımda elbet paran yoksa korsana karşı değilim ama para mı verilir? buna düşüncesi yanlıştır.
Çünkü son çıkan teknolojileri, görselliği bizlere sunuyorlar. Bir sürü özellik olmasına rağmen de stabil bence. Ben farklı donanımları olan bir çok sistem kullandım memnundum. Öyle sorun çıkarmadı.
neden kırıyor
çünkü bu crackçiler bunları indirmemiz için reklam izleticek para kazanıcak

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
neden kırıyor
çünkü bu crackçiler bunları indirmemiz için reklam izleticek para kazanıcak
Yönetici izni isteyerek kırıyorlar ya, orada bir şeyler dönüyor olabilir. Güvenlik duvarına ufak bir eklenti eklemesi bile bir güvenlik ihlali.

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
Yönetici izni isteyerek kırıyorlar ya, orada bir şeyler dönüyor olabilir. Güvenlik duvarına ufak bir eklenti eklemesi bile bir güvenlik ihlali.
Sence güvenlik duvarı o ufak eklentiyi algılayamıyor mu? Windows Defender kullanırsan algılayamaz gerçi :D

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Hocam pc eski alsam birşey olmaz GNU/Linux u vista teması varsa o tema ile kullanırdım.

Tabi ki de var. Gnu/Linux başımızın tacı zaten. Ama Windows 10'a da çok kötü demek yanlış olur.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Sence güvenlik duvarı o ufak eklentiyi algılayamıyor mu? Windows Defender kullanırsan algılayamaz gerçi :D
Güvenlik Duvarı ile Defender arasında fark var. Güvenlik Duvarı, sunucu işlerine bakıyor ve verdiğin sunucu izinlerine göre ayrıcalık tanıyor sana. Yani bazı şeylere izin veriyorsun. Bir programı yönetici izni verdiğinde, bunu otomatik yapabilir.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Konu zaten Türkçe nasıl doğru yazılırdı. Evet doğru. Korsanla alakalı değil. Bende Roma tarihi ile ilgili yazayım. ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...