- Reaksiyon puanı
- 2,168
İlk mesajı yazan kardeş burda mı? ?
Ölsünler mi?Peki millet bu kadar süre camiye gitmeyince ya sonra unutup hiç gitmezse n'olcek o zaman?!
İmam zarara uğrar malum namaz sonu para rantı dönüyor ortalık iyi hoş papazlarda aynısını burada da yapıyorlar bir de utanmadan, karınlarını ateş ile dolduruyorlar.Peki millet bu kadar süre camiye gitmeyince ya sonra unutup hiç gitmezse n'olcek o zaman?!
Gelecek hakkında net konuşup gaybı biliyorum havası verme hadsizliğine girmek istemiyorum. Olacak ifadeleri yüksek ihtimalli tahmin olarak anlayın.Muratçım sana katılıyorum, latifeydi sadece. De, ben asıl bir şeyi merak etmeye başladım. Şu meşhur Kuzey KORE! Mesela güneyinde bi sürü vaka olmuş, kıvrım kıvrım kıvrandığını duymuştum. Da, bu bizim meşhur Kim aga adeta meydan okurcasına caka satıyor ortalıkta. Ya bu zırtaboz haber mi saklıyor, yoksa gerçekten bunlara hiç bulaşmadı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 89730
Allah şahidim olsun ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlere ve inen tüm kitap ve ümmetlere yemin olsun ki, Allah için yanmaya razıyım, peki sizler razımısınız?Muratçım sana katılıyorum, latifeydi sadece. De, ben asıl bir şeyi merak etmeye başladım. Şu meşhur Kuzey KORE! Mesela güneyinde bi sürü vaka olmuş, kıvrım kıvrım kıvrandığını duymuştum. Da, bu bizim meşhur Kim aga adeta meydan okurcasına caka satıyor ortalıkta. Ya bu zırtaboz haber mi saklıyor, yoksa gerçekten bunlara hiç bulaşmadı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 89730
Mesaj otomatik birleştirildi:
Einştayn bak bu olmadı kardeşcağız, hemi de heç olmadı. Çok fena bir bühtanda bulundun. Genelleme yaptın, kul hakkı terettüp ettin. Bir imam'ın camiden haftada en fazla iki kez topladığı paranın tamamı Ya camisinin eksikleri, faturası vs. için, yahut Diyanet vakfı'nın cami yapımları vs. gibi hizmetleri için, yahut deprem, yurtdışı felaketler durumu vb. gibi genel olarak toplanan yardımlarıdır. Sanki bir imam toplanan parayı kendi cebine atıyormuş gibi bir algı oluşturuyorsun ve bu cidden büyük bir vebaldir kardeşim. Unutma ki aşağıladığın o hocalardır en başta sana dinini öğreten, ananı, babanı okutup cümle millete rehberlik eden.
Yahudi medyasının gazına gelip de senin gibi bir iman sahibi kardeşim de eğer bu denli ağır bir bühtanda bulunuyorsa bu millet gerçekten çok şey kaybetmiş demektir. Fitne ateşine attığınız odunlar dönüp bir gün sizi yakabilir kardeşim.
İyiler güçlü olmazsa zalimler başa çıkar.Aslında insanların yaşadığı bu denli bir açlık coronavirüsten çok daha ölümcül ve tehlikeli. Ben bu ülkenin insanlarına gerçekten çok acıyorum. Hiçbir haber alma imkanının imkansız olduğu bir korku cehennemi burası. Kimbilir nasıl bir dram yaşanıyorda insanoğlunun bundan haberi olmuyor.
Allah şahidim olsun ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlere ve inen tüm kitap ve ümmetlere yemin olsun ki, Allah için yanmaya razıyım, peki sizler razımısınız?
Hacı abiAllah şahidim olsun ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlere ve inen tüm kitap ve ümmetlere yemin olsun ki, Allah için yanmaya razıyım, peki sizler razımısınız?
binlerce insan ölmüş soruyonBu kadar abartacak ne var? Ortada hiçbir şey yok niye insanları tedirgin etmeye çalışıyorlar?
Birisi sağlıklıysa ventilli ffp3 maske,sağlıklı değilse veya olmadığından şüpheleniyorsa cerrahi maske kullanması gerekir.
Ters bir şekilde kullanmak(sağlıklı birisinin cerrahi,hasta birisinin respiratör kullanması) her şeyi daha kötüye çevirir
Zaten öyleBen de öyle anladım.
Nefes vermek önceki maskene göre çok rahat olacaktır ama nefes almak hala zor.Ventilli maske siparişim daha gelmedi. Gelince deneyeceğim rahat mı, değil mi diye.
Keşke daha fazla abartsaydılarBu soruyu sormaz olaydım ya.