- Reaksiyon puanı
- 2,415
Çok tipsiz duruyor, burnuna sütyen takmışın gibi.
?????
Takınca Ninja Kaplumbağalar'daki Shredder gibi olurum herhalde.
Bu arada tükenmiş yine.
Çok tipsiz duruyor, burnuna sütyen takmışın gibi.
Nasıl yıkanıyor? Filtreye sıvı temas etse kullanılmaz hale geliyor diye biliyorum.Şundan aldım (2) tane. Yıkanabiliyormuş. Gece tükenmişti. 1-2 saat önce tekrar stoğa girmiş. Hemen aldım. İnşallah işe yarar bir şeydir.
Maske Fiyatları & Medikal ve Cerrahi Maske - n11
Kaliteli markaların Medikal Maske modelleri n11'de. Uygun fiyatlı Medikal Maske çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Birileri de bunu demişti ben alıntı yapayım. “Bu tip maskeyle ya havalı görünürsün,ya da bir aptal gibi görünürsün”Çok tipsiz duruyor, burnuna sütyen takmışın gibi.
Nasıl yıkanıyor? Filtreye sıvı temas etse kullanılmaz hale geliyor diye biliyorum.
İlginç. Dediğim gibi filtre kullıkamaz hale geliyor diye biliyorum. Yalnız inaktif virüs ile ölü virüs maalesef aynı şey değil
İlginç. Dediğim gibi filtre kullıkamaz hale geliyor diye biliyorum. Yalnız inaktif virüs ile ölü virüs maalesef aynı şey değil
O tür maskeler sadece partikül filtresinden ibaret olduğu için bildiğin nefes alamayana kadar kullanabilirsinBen de tam bilmiyorum açıkçası. Aslında bu maskeyi tekrardan kullanılabilir olduğu için aldım. Diğer maskeler tek kullanımlıktı, 8-10 saatlik kullanım süreleri vardı.
Şundan aldım (2) tane. Yıkanabiliyormuş. Gece tükenmişti. 1-2 saat önce tekrar stoğa girmiş. Hemen aldım. İnşallah işe yarar bir şeydir.
Kaliteli markaların Medikal Maske modelleri n11'de. Uygun fiyatlı Medikal Maske çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
tükenmiş.
Öylesine merakımdan bakmıştım, herhangi bir telaşem falan yok şükür. Biraz kaderciyim herhal, pek umur ettiğim yok.Gün içerisinde bir kaç defa tükenip tekrar stoğa girmişti fiyatı değişmeden. Bundan sonra da tekrar stoğa girebilir belki. Ben de dün öğleyin aldım. Dün akşama doğru kargoya verilmişti. Bakalım gelince bakacağım.
Öylesine merakımdan bakmıştım, herhangi bir telaşem falan yok şükür. Biraz kaderciyim herhal, pek umur ettiğim yok.
Okulları bile tatil etmeye başladılar.
En fazla öldürür, ölümü de fazla abartmaya gerek yok. ?Korona virüsünü niye bu kadar abarttılar?
La bayıldınız demi, işinize geliyor çünkü!Okullar tatil edildi bence doğru karar. Bir İtalya olduktan sonra tatil etselerdi neye yarayacaktı
Yok abi ya nereden çıkarttın ??La bayıldınız demi, işinize geliyor çünkü!
Sizi gidi sizi
Yok abi ya nereden çıkarttın ??
Şundan aldım (2) tane. Yıkanabiliyormuş. Gece tükenmişti. 1-2 saat önce tekrar stoğa girmiş. Hemen aldım. İnşallah işe yarar bir şeydir.
Ffp3 maskesi ne bekliyordun havadaki partiküllerin %99’unun girmesini engelliyor. Az nefes alıyorsan maskeyi doğru takmışsınKrutt marka maske aldığımı daha önce paylaşmıştım. Bugün siparişim bana ulaştı.
Yalnız maskeyi takınca nefes alıp vermek çok güçleşiyor. İnsanı acayip bunaltıyor. 1dk taktım ama acayip bunaldım. Daha da uzun süre nasıl takılır, bilemiyorum.
Bir de aşağıdaki FFP3 Maskeden sipariş etmiştim. O daha gelmedi. Gelince onu da takıp karşılaştıracağım:
Ayrıca hastanelerde doktorların taktığı klasik cerrahi maskelerden de takıp denedim. Cerrahi maske çok rahat. Yani hiç bunaltmıyor. Normal maskesiz gibi rahat nefes alıp verebiliyor insan.
Ben bir tıp adamı değilim, bilemem ama... Televizyonlarda dinlediğim birkaç uzman hekim maskelerin bizi değil, karşıdakini koruduğunu söylediler. Bunu birçok ünlü hekimden dinledim. Dışarıdan hava yoluyla gelen bir virüsten hiçbir maskenin korumadığını, ama sizden dışarıya çıkacak bir virüsü önleyebileceğini anlatmışlardı. Bu konu hakkında kesin bilgisi olan var mı peki?
Eğer abartılmasaydı senin bir sevdiğin biri veya sen virüse yakalanabilirdin. O zamanda Sen " Niye önlem alınmadı?" diyecektin.Bu kadar abartacak ne var? Ortada hiçbir şey yok niye insanları tedirgin etmeye çalışıyorlar?
Onun dedikleri maske cerrahi/ameliyat maskeleri. O tip maskeler seni hiç korumaz ama diğerlerine bulaştırmanı azaltır/önler.Ben bir tıp adamı değilim, bilemem ama... Televizyonlarda dinlediğim birkaç uzman hekim maskelerin bizi değil, karşıdakini koruduğunu söylediler. Bunu birçok ünlü hekimden dinledim. Dışarıdan hava yoluyla gelen bir virüsten hiçbir maskenin korumadığını, ama sizden dışarıya çıkacak bir virüsü önleyebileceğini anlatmışlardı. Bu konu hakkında kesin bilgisi olan var mı peki?