- Reaksiyon puanı
- 12,506
Geçmiş olsun.Umarım bir daha başına gelmez.Bir de en kısa sürede iyileşirsin.
Son düzenleme:
Teşekkürler.Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız.
Bacağımda sadece ağrı var.Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin. Ateş, Öksürük, Eklem ağrıları falan var mı?
Kaç yaşındasınız?Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bacağımda sadece ağrı var.
Allah Yardımcın Olsun.Geçmiş olsunÖncelikle hepinize merhaba, bugün çok mutsuzum. Korona virüs testim pozitif çıktı. 2 hafta boyunca dışarı çıkamayacağım. Grip diye gitmiştim test yapmamı önerdiler ve yaptırdım. 3 saat önce sağlık bakanlığı arayıp pozitif olduğunu söyledi. Tek bir isteğim var kendinize iyi bakın, bu virüs bana bulaşmaz demeyin, şuanda bacaklarımda ağrılar var. Benim gibi pozitif olanlar varsa umarım iyileşir.
İnşallahinsallah yakalanmayiz hic kimse yakalanmaz
Geçmiş olsun. İnşallah bir an önce geçer ve kimseye bulaştırmazsın.Vallaha şuan moralim çok bozuk, büyük ihtimal film izlerim oyun felan oynarım düzeltmek için.
Acil şifalar sana da dostum, üzülme sabr et ve kurtulduğunda şükr ile sevdiklerine sımsıkı sarıl...Benim testim de pozitif. Ben hariç ailem negatif çıktığı için 5 gündür farklı bir evde yaşıyorum. Çok garip hissediyorum, içime kapandım, hiçbir şey yapasım gelmiyor. Size ve diğer hastalara sağlık diliyorum.
22.Kaç yaşındasınız?
Geçmiş olsun, umarım ikimiz iyileşiriz.Benim testim de pozitif. Ben hariç ailem negatif çıktığı için 5 gündür farklı bir evde yaşıyorum. Çok garip hissediyorum, içime kapandım, hiçbir şey yapasım gelmiyor. Size ve diğer hastalara sağlık diliyorum.
5 güne iyileşirsiniz, morali bozmak iyileşmeni geciktirirDurumu güncelliyorum, 3 kardeşimde de pozitif çıkmış.
Teşekkürler.5 güne iyileşirsiniz, morali bozmak iyileşmeni geciktirir
Teşekkürler.Geçmiş olsun.
Teşekkürler.Geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah en kısa sürede iyilesirsinÖncelikle hepinize merhaba, bugün çok mutsuzum. Korona virüs testim pozitif çıktı. 2 hafta boyunca dışarı çıkamayacağım. Grip diye gitmiştim test yapmamı önerdiler ve yaptırdım. 3 saat önce sağlık bakanlığı arayıp pozitif olduğunu söyledi. Tek bir isteğim var kendinize iyi bakın, bu virüs bana bulaşmaz demeyin, şuanda bacaklarımda ağrılar var. Benim gibi pozitif olanlar varsa umarım iyileşir.
Teşekkürler.Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah en kısa sürede iyilesirsin
Teşekkürler.Geçmiş olsun
Teşekkürler, umarım negatif çıkar.Bugün ben de temastan dolayı test oldum. Umarım en kısa süreçte atlatırsın. Geçmiş olsun. Moral bozmak yok.
Güzel gidiyor, teşekkürler.Geçmiş olsun son durumunuz nasıl