• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Korkunç Audi R8 kazaları

mr_rain

Guru
16.jpg

1-2.jpg

22.jpg

2-2.jpg

32.jpg

42.jpg

4-2.jpg

52.jpg

5-2.jpg

62.jpg

72.jpg

7-2.jpg

9-2.jpg

112.jpg

122.jpg

13-2.jpg

13-3.jpg

14-21.jpg

152.jpg

15-2.jpg

kaynak

Bu arabayı alıpta deneyimsiz bir şekilde hız yapanların vay haline!
Böylesine hız yapan araçlar yasaklanmalı.
Bu yorumu saçma bulabilirsiniz ama o arabanın içinde veya arabanın çarptığı kişi yakınınız olabilirdi! Empati yapın

Neden özellikle R8 bu araç kazaya dahamı çok meyilliymiş. :)

Yoksa tesadüfenmi R8 :)

Neden özellikle R8 bu araç kazaya dahamı çok meyilliymiş. :)

Yoksa tesadüfenmi R8 :)
açık konuşmak gerekirse o araba altımda olsa bende büyük ihtimalle kaza yaparım
90 la gidecek adam zaten R8 almaz. E basınca da kaza yapma ihtimali çok yüksek
aracı götürecek teknoloji zirvede anacak durduracak teknoloji henüz icad edilmedi :)

açık konuşmak gerekirse o araba altımda olsa bende büyük ihtimalle kaza yaparım
90 la gidecek adam zaten R8 almaz. E basınca da kaza yapma ihtimali çok yüksek
aracı götürecek teknoloji zirvede anacak durduracak teknoloji henüz icad edilmedi :)

Bu söylediklerinizin hepsi Orta ve üst segement araçlar içinde söylenebilecek nitelikte.

Ne yani şimdi bu R8'in kazaları çokmu güzel oluyormuş. :D

Ortadan ikiye ayrılma modası benim bildiğim tofaş ile özdeşleşmiş bir olaydır, süper lüks bir araçta yadırgadım... Çarpan iyi çarpmış,,,
Geçenlerde görmüştüm bu haberi.
Ülkemizde olan bir kazada Skoda Fabia bu hale gelmişti.
Yani her türlü araç bu hale gelebilir.:)

iETgsCK.jpg

Konumuza gelirsek, R8 lerin Hızlı fakat Güven vermeyen bir araç olduğu anlamı mı çıkıyor bu resimlerden?:confused1:

112.jpg

aracın çarptığı direkmi ağaçmı...bizde böyle bir kazada ağacın veya direğin devrilmesiyle büyük hasar oluşurda...

Ortadan ikiye ayrılma modası benim bildiğim tofaş ile özdeşleşmiş bir olaydır, süper lüks bir araçta yadırgadım... Çarpan iyi çarpmış,,,
Veyron zaten üç parçada birleşiyor ve titanyum vidalarla birleştirilmiş. Heralde birleşme noktasından ayrılmış.

Kaza yapanlara değilde ençok bunların dikkatsizliği yüzünden ölen yada yaralanan masum insanlara üzülüyorum.
Bizde toros vardı 110'u geçince araba dökülcek gibi olurdu hey gidi günler :D

bence araba bu insanları kullanmış abi böle kaza yapmak için muhakkak 400 felam yapman lazım yada araba çin malı :)

ilk fotodaki araç asit yüklü tankere girmiş heralde. Resmen erimiş araç.