içinden bariyer geçen resim için pek öyle düşünmüyorum (11 ve 12. resimler)hepsinin sürücüsü yaşıyordur yani güvenli .
Bu da yaşıyor mu ?hepsinin sürücüsü yaşıyordur yani güvenli .
Bu da yaşıyor mu ?
![]()
açık konuşmak gerekirse o araba altımda olsa bende büyük ihtimalle kaza yaparımNeden özellikle R8 bu araç kazaya dahamı çok meyilliymiş.
Yoksa tesadüfenmi R8![]()
açık konuşmak gerekirse o araba altımda olsa bende büyük ihtimalle kaza yaparım
90 la gidecek adam zaten R8 almaz. E basınca da kaza yapma ihtimali çok yüksek
aracı götürecek teknoloji zirvede anacak durduracak teknoloji henüz icad edilmedi![]()
valla ben beğendimBu söylediklerinizin hepsi Orta ve üst segement araçlar içinde söylenebilecek nitelikte.
Ne yani şimdi bu R8'in kazaları çokmu güzel oluyormuş.![]()
yaşıyor tabi hocam baksana tam adamın arkasından kesilmiş araba![]()
Geçenlerde görmüştüm bu haberi.Ortadan ikiye ayrılma modası benim bildiğim tofaş ile özdeşleşmiş bir olaydır, süper lüks bir araçta yadırgadım... Çarpan iyi çarpmış,,,
Veyron zaten üç parçada birleşiyor ve titanyum vidalarla birleştirilmiş. Heralde birleşme noktasından ayrılmış.Ortadan ikiye ayrılma modası benim bildiğim tofaş ile özdeşleşmiş bir olaydır, süper lüks bir araçta yadırgadım... Çarpan iyi çarpmış,,,
Bu da yaşıyor mu ?
![]()
aracin oncelikli olarak surucu ve yolcularini korumak yani muhtemelen sag ama babsina arabasini parca pincik ettigini nasil aciklarimin derdinde.
Bu da yaşıyor mu ?
![]()
az daha sert çarpsaymış açıklama yapma derdi kalmayacakmış. araba komple yok olacağı için babası araba nerede diye sorduğunda görmedim derdi![]()
320'de sıkıntı yok da 340'ta titriyor![]()