Evet, Vistada böyle bir sorun var. Bu sorun sonradanda oluşabiliyor, vistanın kurulumundan itibarende başlayabiliyor. Sorunun kaynağı kullanıcı hesapları. Ancak çoğu kişide kullanıcı hesap ayarlarını değiştirmekle gitmiyor bu sorun... Yine imdadımıza kayıt defteri yetişiyor. Dervisan İsimli arkadaşın verdiği kayıt girdileri nekadar doğru bilmiyorum. Bu olay benim başıma geldiğinde kayıt defterinden ayarları değiştirerek sorunu çözmüştüm. Ancak şuan elimde o girdiler mevcut değil. Kaybettim. Yinede bulabilirsem eklerim buraya...
Dervisan'ın verdiği komutları dene derim. Sonra sistemi yeniden başlatacaksın. FAKAT! her önümüze gelen regeditleride sisteme kaydetmek çok güvenilir bir yöntem değildir. Arkadaşta başka biryerden bulduğunu söylüyor. Ben baktım ama bayağı uzun. o yüzden incelemek uzun zaman alacak. Dolayısıyla tedirgin davranmalısın. Ben kendi girdiğim bilgileri bulabilirsem vereceğim. Yok bulamazsam, Arkadaşın verdiği bilgileri inceler, sana neticeyi söylerim. Ancak işim başımdan aşkın, uzun zaman alabilir
Dervisan'ın verdiği komutları dene derim. Sonra sistemi yeniden başlatacaksın. FAKAT! her önümüze gelen regeditleride sisteme kaydetmek çok güvenilir bir yöntem değildir. Arkadaşta başka biryerden bulduğunu söylüyor. Ben baktım ama bayağı uzun. o yüzden incelemek uzun zaman alacak. Dolayısıyla tedirgin davranmalısın. Ben kendi girdiğim bilgileri bulabilirsem vereceğim. Yok bulamazsam, Arkadaşın verdiği bilgileri inceler, sana neticeyi söylerim. Ancak işim başımdan aşkın, uzun zaman alabilir