Kopyalama ve C: sorunu?

SLHKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, Vistada böyle bir sorun var. Bu sorun sonradanda oluşabiliyor, vistanın kurulumundan itibarende başlayabiliyor. Sorunun kaynağı kullanıcı hesapları. Ancak çoğu kişide kullanıcı hesap ayarlarını değiştirmekle gitmiyor bu sorun... Yine imdadımıza kayıt defteri yetişiyor. Dervisan İsimli arkadaşın verdiği kayıt girdileri nekadar doğru bilmiyorum. Bu olay benim başıma geldiğinde kayıt defterinden ayarları değiştirerek sorunu çözmüştüm. Ancak şuan elimde o girdiler mevcut değil. Kaybettim. Yinede bulabilirsem eklerim buraya...
Dervisan'ın verdiği komutları dene derim. Sonra sistemi yeniden başlatacaksın. FAKAT! her önümüze gelen regeditleride sisteme kaydetmek çok güvenilir bir yöntem değildir. Arkadaşta başka biryerden bulduğunu söylüyor. Ben baktım ama bayağı uzun. o yüzden incelemek uzun zaman alacak. Dolayısıyla tedirgin davranmalısın. Ben kendi girdiğim bilgileri bulabilirsem vereceğim. Yok bulamazsam, Arkadaşın verdiği bilgileri inceler, sana neticeyi söylerim. Ancak işim başımdan aşkın, uzun zaman alabilir :)

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bnce önce forum kurallarını okumalısın arkadaşım :)

konu başlıkları büyük harfle başlamalı daima..

sorununa qelince.format ii bi çözüm olabilir wirüsdendir büyük ihtimal.
wirüsü silmeyi başarabilceqni düşünüosan eqer..sil we tekrar dene.ilk defa böyle birşey duyduqumu da ilave etmek isterim elbette :)

kolay qelsin!

Forum kurallarından bahseden arkadaşa bak, forum kurallarını öğrenmişsin de yazım kurallarının üzerine basıp geçmişsin, ne ayak?

Dervisan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet, Vistada böyle bir sorun var. Bu sorun sonradanda oluşabiliyor, vistanın kurulumundan itibarende başlayabiliyor. Sorunun kaynağı kullanıcı hesapları. Ancak çoğu kişide kullanıcı hesap ayarlarını değiştirmekle gitmiyor bu sorun... Yine imdadımıza kayıt defteri yetişiyor. Dervisan İsimli arkadaşın verdiği kayıt girdileri nekadar doğru bilmiyorum. Bu olay benim başıma geldiğinde kayıt defterinden ayarları değiştirerek sorunu çözmüştüm. Ancak şuan elimde o girdiler mevcut değil. Kaybettim. Yinede bulabilirsem eklerim buraya...
Dervisan'ın verdiği komutları dene derim. Sonra sistemi yeniden başlatacaksın. FAKAT! her önümüze gelen regeditleride sisteme kaydetmek çok güvenilir bir yöntem değildir. Arkadaşta başka biryerden bulduğunu söylüyor. Ben baktım ama bayağı uzun. o yüzden incelemek uzun zaman alacak. Dolayısıyla tedirgin davranmalısın. Ben kendi girdiğim bilgileri bulabilirsem vereceğim. Yok bulamazsam, Arkadaşın verdiği bilgileri inceler, sana neticeyi söylerim. Ancak işim başımdan aşkın, uzun zaman alabilir :)

bak sistemi yeniden başlatacaksın diyor.

yeniden başlattın mı?

Dervisan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
puh yaa üzüldüm.

sana google babanın yolu göründü arkadaşım

dermansız dert yoktur aramaya devam

bazen bende de oluyor şunu deniyorum

ctrl+alt+del den görev yöneticisini açıyorum
EXPLORER.EXE programını sonlandırıyorum
alttaki görev çubuğu gidiyor sonra kendinden tekrar gelene kadar hemen yapacağım silme yada kopyalamayı yapıyorum
o zaman oluyor.

kendinden EXPLORER.EXE gelmezse yeni görev deyip explorer.exe yazıyorum
çıbık geliyor :D

o gelene kadar işini halledebiliyorsun o geldimmi geç kalıyorsun

acaba bunun sebebi ne onuda çok merak ediyorum..

bir dene istersen..