Kopyala-yapıştır yardım!

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
merhaba arkadaşlar bir site projem vardı önemli bir kısmı hayata geçti. Fakat siteye ürün girme işi beni acayip zorluyor.acaba sizin bildiğiniz bir kolay ve kullanışlı kopyala yapıştır programı varmı?

Mesela atıyorum arka arkaya 20 cümle kopyaladıktan sonra kopyalama sırasına görede yapıştırma yapabileceğim bir program varmı?

Yada sizin bildiğiniz en hızlı kopyala yapıştır metodu nedir?
Not:firefoxun autocopy eklentisini kullanıyorum.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
yokmu yardım edecek bir arkadaş.böyle bir programa çok ihtiyacım var.
yada böyle bir program yazılabilirmi?

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sabreden Dermiş Muradına Ermiş Sizde Sabrederseniz Birileri Çıkıp Mutlaka Yardımcı Olcaktır.

SoNSöZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flashpaste Professional
Defalarca aynı metni mi yazıyorsunuz? Ve aynı metni yazmaktan sıkılıyor musunuz? Flashpaste size yardım edebilir. Standart Windows Clipboard (pano) aracıyla kopyala yapıştır yapmak yerine bu programla çok daha kolay ve detaylı işlem yapabilirsiniz. Kod yazıcıları, program geliştiricileri ve sık sık aynı işlemi yapan kişiler için yararlı olabilecek; kolaylıkla özelleştirilebilir pratik araçlar da sunan bir kopyala/yapıştır aracıdır. Flashpaste iki anahtar özelliğe sahiptir: Birincisi akıllı metin ekleme. E-postalar yazarken ya da belge oluştururken sık sık aynı kelime, deyimleri yazıyorsanız ve bunların sürekli yazılması sizi rahatsız ediyorsa, akıllı metin ekleme özelliğiyle artık kopyala/yapıştır yaparak kelime, deyim, adres, e-posta gibi bilgileri kolay bir şekilde hedef yazınıza ekleyebilirsiniz. Ayrıca web geliştiricileri için de kolay kullanım sağlayabilir. Web tasarımcıları kolay bir şekilde HTML kodlarını sürekli yazmak yerine kopyala/yapıştır yapabilirler. İkinci olarak pano geçmişi özelliğidir. Standart Windows pano yöneticisi sadece son kopyalanan metin parçalarını hafızasında tutabilirken, Flashpaste daha geniş bir zaman aralığıyla yapılan tüm kopyalama işlemlerini hafızasında tutabilir. Bu sayede daha hızlı kopyala/yapıştır yapabilrsiniz ve zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Ayrıca şurası da size fikir verebilir:

En iyi kopyala yappıştır programları

http://www.dramarka.com/news/53/en-iyi-5-kes-kopyala-yapistir-programi.html

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
cevaplar için teşekkürler sonunda aradığım şeyi buldum.benim durumumda olanlar için burayada yazayım:

M8 Free Multi Clipboard 10.03.10

M8 Free Multi Clipboard, hem çoklu metin kopyalama yapabilmenizi hem de ekran görüntüsü kaydedebilmenizi sağlayan ücretsiz bir program.

Program çalışır durumda iken her şeyi kaydetmektedir. Yazı, resim tüm işlemlerinizi kaydedebilmektedir. Ekran görüntüsünü kaydedebilmek için Print Screen, sadece aktif pencere için Alt + Print Screen tuş kombinasyonlarını kullanabilirsiniz. M8 Free Multi Clipboard programının en önemli özelliği çoklu kayıt yapması, yani geriye doğru kaydettiğiniz son 25 yazı veya grafiği görebilmeniz ve üzerini tıklamayla hafızaya yeniden kopyalayabilmeniz..