Ananim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,394
Bazen eski konulara vs UP yazıldığnı gördüm ve merak ettim açıkcası yada hiç cevap gelmeyen konulara UP yazılması amacı nedir ve yazılınca noluyo?
Yani bi nevi konuyu güncellemiş oluyolar yanlış mı anladımMesela senin yardıma ihtiyacın var ve bir konu açtın, sonrasında ''Ailem bana bazuka atıyor'' diye konu açanlar yüzünden senin konun aşağıda kaldı. Yardım alabilmen için konuna ''UP'' yazıyorlar ve yeni konularda senin konun tekrardan beliriyor. Böylece daha fazla insan görüyor.
Evet, altta kalmaması için. Altta kalırsa yardım verebilecekler bile göremeyebilir, bunu yaparak konuyu öne çıkarıyorlar ve görülme olasılığı artıyor. ''Annem bana bazuka atıyor'' gibi konulara hayır.Yani bi nevi konuyu güncellemiş oluyolar yanlış mı anladım
Teşekkür ederimEvet, altta kalmaması için. Altta kalırsa yardım verebilecekler bile göremeyebilir, bunu yaparak konuyu öne çıkarıyorlar ve görülme olasılığı artıyor. ''Annem bana bazuka atıyor'' gibi konulara hayır.
? ? ? ? sesli güldüm''Ailem bana bazuka atıyor''
Ne dedi MrtAltgGereksiz olan konuları uplamayın ve de MrtAltg'in dediklerini yapın yeter.
Yazmış ya yukarıda onları dedim. Adam süper moderatör onun dedikleri önemli.Ne dedi MrtAltg
Konunun yukarıya taşınmasını sağlıyor.Bazen eski konulara vs UP yazıldığnı gördüm ve merak ettim açıkcası yada hiç cevap gelmeyen konulara UP yazılması amacı nedir ve yazılınca noluyo?