Gençleştim resmen bu kadar mı fark ederBöyle şeyler önemli olur.
Benim ilk geldiğinde çok sevindim ve dedim ki;
- Artık ben de, torrentten GTA V indirebileceğim.
Ama şimdi kapattırmayı düşünüyorum.
Yanlış anlamayın ama resime bakınca 30 yaşında bile değilsinizBen ilk internete sahip olduğumda, Superonline bayisine gidip CD almıştık, dial-up kablosunu kasaya taktım CD'yi yükledim, kullanıcı adı şifre girdim ve ilk kez internete girmiştim. Ne arayacağımı bile bilmediğim için kapadım geri sonra
Yıl sanırım 97-98 olması lazım. Baya güzeldi, değişik bir tecrübeydi benim için.
93 doğumluyumYanlış anlamayın ama resime bakınca 30 yaşında bile değilsiniz
1998 yılını görmenize inanmadım![]()
Sene 2008. 8. Sınıftayım. Bende ve arkadaşlarımda nokia 6600 var. Birbirimize Bluetooth la uygulama, oyun, müzik, video gönderirdik. O dönem cepten internete girmek lüks olduğu için içerikleri telefoncudan attırırdık. Oyun ve uygulamaları 1 liraya, mp3 ve küfürbaz haydo gibi kısa videoları 50 kuruşa atardıBen bile 6600 zamanlarında hemencecik .sis oyun indirirdim. O kadar kötüydü demek.
Özel video oynatıcı vardı. Onu lisanslayıp kullanıyorduk. ? Smartmovie miydi neydi ?Sene 2008. 8. Sınıftayım. Bende ve arkadaşlarımda nokia 6600 var. Birbirimize Bluetooth la uygulama, oyun, müzik, video gönderirdik. O dönem cepten internete girmek lüks olduğu için içerikleri telefoncudan attırırdık. Oyun ve uygulamaları 1 liraya, mp3 ve küfürbaz haydo gibi kısa videoları 50 kuruşa atardıSonra biz arkadaşlar arasında birbirimize gönderirdik. Abi çok güzeldi be.
Resime bakınca 28 değil de 24 gibisiniz93 doğumluyum![]()