- Reaksiyon puanı
- 6,518
Konu
Son düzenleme:
Gençleştim resmen bu kadar mı fark ederBöyle şeyler önemli olur.
Benim ilk geldiğinde çok sevindim ve dedim ki;
- Artık ben de, torrentten GTA V indirebileceğim.
Ama şimdi kapattırmayı düşünüyorum.
Yanlış anlamayın ama resime bakınca 30 yaşında bile değilsinizBen ilk internete sahip olduğumda, Superonline bayisine gidip CD almıştık, dial-up kablosunu kasaya taktım CD'yi yükledim, kullanıcı adı şifre girdim ve ilk kez internete girmiştim. Ne arayacağımı bile bilmediğim için kapadım geri sonra
Yıl sanırım 97-98 olması lazım. Baya güzeldi, değişik bir tecrübeydi benim için.
93 doğumluyumYanlış anlamayın ama resime bakınca 30 yaşında bile değilsiniz
1998 yılını görmenize inanmadım
Sene 2008. 8. Sınıftayım. Bende ve arkadaşlarımda nokia 6600 var. Birbirimize Bluetooth la uygulama, oyun, müzik, video gönderirdik. O dönem cepten internete girmek lüks olduğu için içerikleri telefoncudan attırırdık. Oyun ve uygulamaları 1 liraya, mp3 ve küfürbaz haydo gibi kısa videoları 50 kuruşa atardı Sonra biz arkadaşlar arasında birbirimize gönderirdik. Abi çok güzeldi be.Ben bile 6600 zamanlarında hemencecik .sis oyun indirirdim. O kadar kötüydü demek.
Özel video oynatıcı vardı. Onu lisanslayıp kullanıyorduk. ? Smartmovie miydi neydi ?Sene 2008. 8. Sınıftayım. Bende ve arkadaşlarımda nokia 6600 var. Birbirimize Bluetooth la uygulama, oyun, müzik, video gönderirdik. O dönem cepten internete girmek lüks olduğu için içerikleri telefoncudan attırırdık. Oyun ve uygulamaları 1 liraya, mp3 ve küfürbaz haydo gibi kısa videoları 50 kuruşa atardı Sonra biz arkadaşlar arasında birbirimize gönderirdik. Abi çok güzeldi be.
Resime bakınca 28 değil de 24 gibisiniz93 doğumluyum