Konsol Seçimi

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Q9650 ile 6 sene boyunca bütün oyunları oynadım. Bu süre içinde sadece ekran kartını yeniledim.

Oyunlarda en ağır yükü taşıyan donanım ekran kartıdır, işlemci değil.
İşlemçi olmadıktan sonra ekran kartı falan tırt. Bende PC mi 6 sene kullandım. Fary cry 3 Bf3(bf 3 lowda bile kastı) oynadım ama öyle anlı şanlı değil yeni oyun low dandik oyun medium ayarlarda. 6 senelik PC de fazla şanzıman olmuyor ne yazık ki. Yeni PC topladığında 1 hafta sonra bile hızdaki düşüs çok rahat gözüküyor. Zaten üretim amaçı belli PC iş için Konsol oyun için. Sorunsuz orjinal PS2 bula bilirsin ama 2 yıllık PC bir sürü bakım ister her oyunda bir sorun yapar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu saydığın oyunları GTX580 ve Q9650 ile yüksek ayarlarda oynadım. Bilgisayar nasıl oluyorda 1 hafta içinde performans kaybı yaşıyor onuda anlamış değilim? Yeni topladığım bir senelik bilgisayar bile ilk günkü gibi çalışırken..

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu saydığın oyunları GTX580 ve Q9650 ile yüksek ayarlarda oynadım. Bilgisayar nasıl oluyorda 1 hafta içinde performans kaybı yaşıyor onuda anlamış değilim? Yeni topladığım bir senelik bilgisayar bile ilk günkü gibi çalışırken..
Biz hayatımızda yeni PC görmedik ya. Dediğim gibi 1 haftada açılma ve kapanma süreleri açılınca donmalar falan başlar ve fark edilir. Sen dikkat etmiyon belliki.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O dediğin ekran kartı parası ile PS4 alırım işlemçi parasıylanda 42" FHD son model TV alırım. 1300 TL ekran kartına verecem bide 2 senede eskirse artık yuh yani. O parayı sadece ekran kartına vermem. Arkadaş o ekran kartı parasına yeni kasa topladı İ5 3.2 GHZ 4GB DDR3 RAM kasa bu kadar tutuyor. Ekran kartı ve hardisk elinde olmasa daha pahalıya gelecek PC kadar kazık bir oyun cihazı yok.

Adam uygun fiyatlı taşınabilir güzel birşey istiyor kalkıp konsol parasını ekran kartı olan pc den söz ediyorsunuz. Adam 5-6 bin liralık sistemi sorun çıkarmayan 1300 tllik konsola sıvdırıyor. PC de içi boş kasaya adam 900 TL etitek koymuş sanki bir şey var üretim maliyeti 10 TL satışı 900 tl. Vida yerlerini 2-3 binliralık anakarta uygun yapıyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kendi bilgisayarimin performansini fark edemeyecek kadar kör degilimdir herhalde. Degil 1 hafta, 5 sene sorunsuz kullandim ben o bilgisayari. Kullanmasini bilene tabii ki.

Donanim veya yazilim sorunu olmadigi sürece durduk yere bilgisayar yavaslamaz. Ne acilma ne de kapanma sorunlari yasadim/yasiyorum. Mis gibi akiyor bilgisayar.

Bir ürün hakkinda konusurken lütfen az da olsa bilgi sahibi olun. Söyledikleriniz mantikli degil cünkü. Fiyat konusunda size hak veriyorum ama, bilgisayarin sadece bir "oyun" cihazi olmadigini hatirlatmak isterim.

iyi forumlar.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pc de oyun dışında başka bir şey o kadar sistem istemiyor. Benim PC yi görsen 1 yıl zor kullanırdın ben o açılması bile mucize olan PC de BF3 gibi oyunlar oynadım. Bir sorun çıktığında hangi uzmana götürsem açıldığına dua et diyordu sen ne diyon sen bana bir cihaz ver ben ömrünü 6 yıl uzatayım. Normal pc nin 4-5 katı para harcayınca artık ömrüde 2 yıldan 6 yıla çıkmazsa yuh artık. O paraya 6 yıl bile az. 100 liraya 15 yıllık PlayStation var. Windowsta illaki sorun çıkar oyin yüklersin açılmaz. Canı sıkılır kapanır donar illaki yapar bir şey Windows ve PC donanımını bizde tanıyoz paranla hava atma.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Paramla hava attığımı nereden çıkardın? Kaldı ki bundan kazancım ne olacak?

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pc de oyun dışında başka bir şey o kadar sistem istemiyor. Benim PC yi görsen 1 yıl zor kullanırdın ben o açılması bile mucize olan PC de BF3 gibi oyunlar oynadım. Bir sorun çıktığında hangi uzmana götürsem açıldığına dua et diyordu ki bende farkındaydım o PC nin açılması bile mucize sen ne diyon sen bana bir cihaz ver ben ömrünü 6 yıl uzatayım. Sadece cihazın ekranına bakıp neye ihtiyaçı olduğunu anlarım. Normal pc nin 4-5 katı para harcayınca artık ömrüde 2 yıldan 6 yıla çıkmazsa yuh artık. O paraya 6 yıl bile az. 100 liraya 15 yıllık PlayStation 1 var. 10 sene önce 200 tlye aldığım ikinci el PlayStation 2 halan daha çalışıyor ne onarım gördü nede bakım. Tozunu bile silmedim bi kere. Windowsta illaki sorun çıkar oyin yüklersin açılmaz. Canı sıkılır kapanır donar illaki yapar bir şey Windows ve PC donanımını bizde tanıyoz paranla hava atma.

Forun saatinde sorun var o 15 dakika yerine 75 dakika oluyor süre.

Forumla ilgili sorunlar nereye bildiriliyor şu saati bi el atsınlar.

Daha saat 21:28 yukarıda 23:28 yazıyor.