Konsol mu PC mi?

Konsol mu Pc mi

• Kullanılan toplam oy
    30

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
ohooo sen epey geri kalmışsında. Ps4 klavye mouse bağlayıp oyun oynayabiliyor muyuz?

ülkemizde yok ama yurt dışında bazı adı sanı belli olmayan firmalar üretiyormuş ama hiç kaliteli olmuyormuş zevkide çıkmıyormuş oyunların

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler bu PS4 e hiçbir zaman korsan oyun yüklenemicek mi ? PS3 ü kırmışlardı, PS4 de böyle bir ihtimal yok mu ? En ucuz oyun 200 kağıt para dayanmaz PS4 oyunlarına.

hocam 200 liranın altında oyunlar bulabiliyon

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Beyler bu PS4 e hiçbir zaman korsan oyun yüklenemicek mi ? PS3 ü kırmışlardı, PS4 de böyle bir ihtimal yok mu ? En ucuz oyun 200 kağıt para dayanmaz PS4 oyunlarına.

Şu an için bu mümkün değil ancak konsol kırılırsa bu mümkün hale gelir. Hemen de kırabilir yıllar sonra da. Bu konuyla ilgili henüz net birşey yok.

Oyunları N11, gittigidiyor,sanalpazar,sahibinden, gibi sitelerden ucuza alabilirsiniz. Ayrıca PS PLUS üyeliği alarak da ucuza alabilirsiniz, Her ay bedava oyun da veriliyor. Kardeşlik takas vs şeyler de var.

hasanfb2001

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya PS4 alacam film mi izleyeceğim oyun oynayacağım internete gireceğim o kadar

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

hocam piyasada 200 liranın altında oyunlar var olmadı bulamadı amazon gibi sitelerden getittirir örnek veriyim

http://www.n11.com/watch-dogs-playstation-4-ps4-barcelona-game-P18604918
http://www.n11.com/fifa-14-fifa-2014-ps4-P19034357
http://www.n11.com/call-of-duty-ghosts-ps4-oyun-P17202336
http://www.n11.com/ps4-assassins-creed-4-black-flag-ps4-oyun-P18381660

gokhango

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya PS4 alacam film mi izleyeceğim oyun oynayacağım internete gireceğim o kadar
internet konusu tat verir mi emin değilim.
Deneyimli arkadaşı yakalımışken PS4 te ben Tekken 6 veya ps3 ten beyendiğim bir oyunu oynayabiliyormuyum. Yoksa uyumlu versiyonunu bir daha mı
satın alıyoruz.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Şu an için bu mümkün değil ancak konsol kırılırsa bu mümkün hale gelir. Hemen de kırabilir yıllar sonra da. Bu konuyla ilgili henüz net birşey yok.

Oyunları N11, gittigidiyor,sanalpazar,sahibinden, gibi sitelerden ucuza alabilirsiniz. Ayrıca PS PLUS üyeliği alarak da ucuza alabilirsiniz, Her ay bedava oyun da veriliyor. Kardeşlik takas vs şeyler de var.

Birde ben oldum olalı DualShock larla oynamayı beceremedim.7 yaşımdan beri klavye mouse a alışmışım bi kaç kez PS oynamayı denedim ama hep hüsranla sonuçlandı.Ayrıca dualshock la oynarkende oyunu oynadığım hissine kapılamıyorum.Belki uzun süre uğraşsam alışırım ancak bir türlüde ısınamadım konsollara.Lakin seninde dediğin gibi Uncharted, Last of US, Second Sun gibi PS e özel oyunları oynamayıda çok istiyorum.Ayrıca PC de ince grafik ayarlarıyla uğraşmaktanda bıktım artık.PS4 ün donanımı çok güçlü ve en az 7-8 yılı var.Ve her oyunda full grafik kalitesinde olacağı için beni çok cezbediyor.Fiyatıda PC ye oranla çok uygun.Ancak kafamı kurcalayan tek şey oyun fiyatları.

hasanfb2001

Asistan
Reaksiyon puanı
0
blu-ray diske ne atacağız video mu yada herhangi birşey atabiliyormuyuz

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70

Kardeşim 150 lirada az para değil.Benim bir oyuna vereceğim paranın psikolojik sınırı 50 liradır.Daha fazla vermek ciddi derecede koyar.

hasanfb2001

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D evet ama fiyat olarak daha uygun bence ama amerika mı avrupa mı ikisinin arasında kaldım çinden getirebilirim çince nasıl ouyor bu bluray işleri falan

gokhango

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birde ben oldum olalı DualShock larla oynamayı beceremedim.7 yaşımdan beri klavye mouse a alışmışım bi kaç kez PS oynamayı denedim ama hep hüsranla sonuçlandı.Ayrıca dualshock la oynarkende oyunu oynadığım hissine kapılamıyorum.Belki uzun süre uğraşsam alışırım ancak bir türlüde ısınamadım konsollara.Lakin seninde dediğin gibi Uncharted, Last of US, Second Sun gibi PS e özel oyunları oynamayıda çok istiyorum.Ayrıca PC de ince grafik ayarlarıyla uğraşmaktanda bıktım artık.PS4 ün donanımı çok güçlü ve en az 7-8 yılı var.Ve her oyunda full grafik kalitesinde olacağı için beni çok cezbediyor.Fiyatıda PC ye oranla çok uygun.Ancak kafamı kurcalayan tek şey oyun fiyatları.
bende aynı fikirdeyim. sanki biraz daha beklemek lazım sanki. Belki fiyat düşer, ilk çıkan versiyondan sonra başka veriyonları çıkıyor. İlk modellerde
genelde problemler çıkıyor.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ben buradan alıyorum. Daha ucuz. Takas da yapıyorlar.

http://www.psoyunu.com/playstation-4/Playstation-4-oyunlari

evet biliyorum bi siteyi kuzenim bir kaç kere burdan oyun aldı

:D evet ama fiyat olarak daha uygun bence ama amerika mı avrupa mı ikisinin arasında kaldım çinden getirebilirim çince nasıl ouyor bu bluray işleri falan

çinden getitirirsen daha ucuz olur bir farkta olmaz amerika yada avrupa arasında amerika daha cazip malum euro 3 lira mı ne

çinden getitirirsen daha ucuz olur bir farkta olmaz amerika yada avrupa arasında amerika daha cazip malum euro 3 lira mı ne

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
bende aynı fikirdeyim. sanki biraz daha beklemek lazım sanki. Belki fiyat düşer, ilk çıkan versiyondan sonra başka veriyonları çıkıyor. İlk modellerde
genelde problemler çıkıyor.

Hem dualshock 3 hemde dualshock 4 kullanmış biri olarak dualshock 4 verdiği rahatlığı ne xbox one conteralleri ne de klavye mouse veriyor. Bir süre sonra alışıyorsun. The last of us bir kere oynayın bir daha hiçbir oyun sarmayacak :) Oyunları ucaza getirmenin bir sürü yolu var. kardeşlik takaslık, ps plus üyeliği, spotçular.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
hocam siz bilgisayara devam edin insan zevki için kaç paraları veriyor

Herkesin zevki farklıdır ancak oyun oynamak benim için çok ciddiye alabileceğim bir zevk değil.Sadece zaman geçirmek ve eğlenmek anlamı taşıyor.Allah'a şükür istersem bütün PS4 oyunlarının Deluxe, Special Edtionlarını satın alacak durumum var ancak dediğim gibi oyuna verilen para benim için biraz gereksiz geliyor.Çünkü bir oyuna ayıracağım zaman 1-2 gündür.2 günlük zevk için 150-200 lira bir oyuna vermek pek mantıklı gelmiyor.Onun haricinde çok beğendim bir ayakkabıya 300 lira verebilirim.Bilmem anlatabildim mi? Oyuna verilen para bana sokağa atılmış gibi geliyor.Belki yanlış bir düşünce ama yapacak birşey yok.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hem dualshock 3 hemde dualshock 4 kullanmış biri dualshock 4 verdiği rahatlığı ne xbox one conteraller ne de klavye. Bir süre sonra alışıyorsun. The last of us bir kere oynayın bir daha hiçbir oyun sarmayacak :)

arkadaşa katılıyorum dualshock 3 le dualshock 4 arasında dağlar kadar fark var arkadaşta bir kere oynadım sonra çok hoşuma gitti babamla uğraşıyom şuan bana ps4 al diye :D

hasanfb2001

Asistan
Reaksiyon puanı
0

ve çindeki model nasıl oluyor amerika da olan model mi avrupada olan model denmi ?

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
:D Çin den gelince maliyeti 2 oyun ve capture card la birlikte ne kadar olur

ve çindeki model nasıl oluyor amerika da olan model mi avrupada olan model denmi ?

sanırım çinde konsol satışları yasak okadar alışveriş sitesine baktım konsol bulamdım ama kaplama falan buldum

Herkesin zevki farklıdır ancak oyun oynamak benim için çok ciddiye alabileceğim bir zevk değil.Sadece zaman geçirmek ve eğlenmek anlamı taşıyor.Allah'a şükür istersem bütün PS4 oyunlarının Deluxe, Special Edtionlarını satın alacak durumum var ancak dediğim gibi oyuna verilen para benim için biraz gereksiz geliyor.Çünkü bir oyuna ayıracağım zaman 1-2 gündür.2 günlük zevk için 150-200 lira bir oyuna vermek pek mantıklı gelmiyor.Onun haricinde çok beğendim bir ayakkabıya 300 lira verebilirim.Bilmem anlatabildim mi? Oyuna verilen para bana sokağa atılmış gibi geliyor.Belki yanlış bir düşünce ama yapacak birşey yok.

hocam siz 35 yaşında falan varmısınız çünkü aynı babamın düşündüğü gibi düşünorsunuz

hasanfb2001

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla var hangi model den oluyor bilen yok m u avrupa mı amerika mı

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bazı oyunlar joystick ile çok daha iyi oynanıyor. Dualshock 4 o kadar iyi bir kol ki oyun oynarken hiç zorlanmıyorsunuz. infamous second son oyununda Dualshock 4'ün bütün nimetlerinden yararlanmıştı. O kadar uyumluki oynarken hiç zorluk çekmiyorsunuz.

Özellikle araba yarışlarının keyfi bir başka oluyor.

DriveClub, Ekim de çıkacak. Next-Gen grafik kalitesi sunuyor.

photo0065_1400748495.png

001.jpg

2051365-704524_20130820_003.jpg

DRIVECLUB_GC_04_1377021466.jpg

2525469-driveclub1.jpg

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

hasanfb2001

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilmem hangi model daha iyiyse yani amerika da olan mı Çin de olanmı ona göre sipariş vereceğim haftasonu elimde olur lütfen cevap bekliyorum

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Amerikadan alın, Çok daha ucuza gelir. Çin de konsol yasağı bu yılın başında kalktı.

hasanfb2001

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam peki gelince dil seçeneğini nasıl ayarlayacağım ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ayarlardan istediğiniz dili seçebiliyorsunuz. Arayüz tamamen Türkçe oluyor.