emirhanssx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Bana biraz sacma geliyor.Onun yerine mesela bir pc alip tvye baglasan hem pc hemde ps gibi olmaz mi?.Psye ozel oyunlar disinda neden alinir ki?
Yok hocam elbette keyfi vardir ama ornegin pes gta fifa nfs mafia vs. Oyunlarda pcye kol takip tvye baglamakla psde oynamak arasinda ne fark var.Bu fark sadece psye ozel oyunlarda olur cunku pcde oynanamaz diye dusunuyorumpc de nasıl keyif alıyorsan, konsol kullanıcıları da bu platformda keyif alıyorlar.![]()
Pc ve ps3 kullanicisiyim, en kisa zamanda ps4 e gecmeyi dusunuyorum ve emin olun konsolun tadi bi farkli. Ozellikle pcdeki indirme mevzusu falan yok, gta 5 aldim pcye 1 senedir kutuphanede duruyor steamde ama ps3 ten aktif bir sekilde oynuyodum indirme derdi olmadan.Yok hocam elbette keyfi vardir ama ornegin pes gta fifa nfs mafia vs. Oyunlarda pcye kol takip tvye baglamakla psde oynamak arasinda ne fark var.Bu fark sadece psye ozel oyunlarda olur cunku pcde oynanamaz diye dusunuyorum
Ps özel oyunlari disinda ps4 tv bagladinda yirtilmalar cok az oluyor ama pc 120hz gormedigi sürece yirtilmalar goze carpiyor yirtilmalar icinde g sync lazim oda ekstra maliyetBana biraz sacma geliyor.Onun yerine mesela bir pc alip tvye baglasan hem pc hemde ps gibi olmaz mi?.Psye ozel oyunlar disinda neden alinir ki?