Konsol almak yerinde pc alıp tvye bağlasam PS gibi olmaz mı?

emirhanssx

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bana biraz sacma geliyor.Onun yerine mesela bir pc alip tvye baglasan hem pc hemde ps gibi olmaz mi?.Psye ozel oyunlar disinda neden alinir ki?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
pc de nasıl keyif alıyorsan, konsol kullanıcıları da bu platformda keyif alıyorlar. :)

emirhanssx

Asistan
Reaksiyon puanı
18
pc de nasıl keyif alıyorsan, konsol kullanıcıları da bu platformda keyif alıyorlar. :)
Yok hocam elbette keyfi vardir ama ornegin pes gta fifa nfs mafia vs. Oyunlarda pcye kol takip tvye baglamakla psde oynamak arasinda ne fark var.Bu fark sadece psye ozel oyunlarda olur cunku pcde oynanamaz diye dusunuyorum

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Yok hocam elbette keyfi vardir ama ornegin pes gta fifa nfs mafia vs. Oyunlarda pcye kol takip tvye baglamakla psde oynamak arasinda ne fark var.Bu fark sadece psye ozel oyunlarda olur cunku pcde oynanamaz diye dusunuyorum
Pc ve ps3 kullanicisiyim, en kisa zamanda ps4 e gecmeyi dusunuyorum ve emin olun konsolun tadi bi farkli. Ozellikle pcdeki indirme mevzusu falan yok, gta 5 aldim pcye 1 senedir kutuphanede duruyor steamde ama ps3 ten aktif bir sekilde oynuyodum indirme derdi olmadan.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Ben bu yoruma şöyle cevap vermek istiyorum güçlü bir pc canlandırıyorum gözüm de canavar gibi tabiri caizse. Korsan oyunu geç internetten çok uygun fiyata oyun alınıyor bu bir artı grafik ayarlarını mükemmel seviyelere çekebiliyorsun (oyuna göre) bu da artı ayrıca internet farklı programlama yanı ıos android mantısı gibi pc de sınırsız bir dünya aklına geleni yaparsın. Ps kapalı sistem oyunu alırsın oynarsın kapatırsın internete girsen tadı olmaz vs ama sürpriz yaşamazsın donma kasma mavi ekran çökme vs gibi

emreyalçın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bilgisayar lazım olmuyorsa konsol ama bilgisayar lazım oluyorsa msı bi bilgisayar alırsan yag gibi oynarsın

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Aldığınız oyun bilgisayarınızda ilk senesinde en üst seviyede oynarsınız ama 2 sene sonra çıkacak olan oyunları bilgisayarınıza yükseltme yapmadan yada yeni bilgisayar almadan en üst seviyede ayarlar ile oynayamazsınız mesela ama konsol 2 seneyi boşver 5 sene önceki 5 sene sonraki oyunları bile standart grafik ayarlarda oynatır size ek donanım al demez

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Bana biraz sacma geliyor.Onun yerine mesela bir pc alip tvye baglasan hem pc hemde ps gibi olmaz mi?.Psye ozel oyunlar disinda neden alinir ki?
Ps özel oyunlari disinda ps4 tv bagladinda yirtilmalar cok az oluyor ama pc 120hz gormedigi sürece yirtilmalar goze carpiyor yirtilmalar icinde g sync lazim oda ekstra maliyet

---- Mesajlar birleştirildi ----

Valla bende hem saglam pc hemde ps4 pro var ps de özel oyunlar disinda oynamiyorum pc g sync monitor var. Pc de oyunlar daha ucuz ama pc daha maliyetli

Son düzenleme:

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Herkesin hayatına kimse karışamaz. O insan PS kullanır bu insan PC kullanır. Şahsen ben Pc kullanıcısıyım, PS sevmiyorum :D

Bkz:

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Pcnin özelliklerine de bağlı aslında. Konsolda her oyunu akıcı oynarsın ama bilgisyarda aynı şeyi söylemek mümkün değil eğer aşırı güçlü bir ekran kartın vs. yoksa.