18 Mart 2023 #1 M MentalÇöküntü Öğrenci Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 59 Reaksiyon puanı 3 Puanları 8 Yaş 27 .bat dosyası ile var olan bi dosyayı bat dosyasını çalıştıran kişinin başlangıcına shell:startup klasorune eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
.bat dosyası ile var olan bi dosyayı bat dosyasını çalıştıran kişinin başlangıcına shell:startup klasorune eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
18 Mart 2023 #2 B bud Cezalı Cezalı Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 5,328 Çözümler 6 Reaksiyon puanı 1,710 Puanları 293 Yaş 26 Kod: @echo off copy "C:\source\example.txt" "%APPDATA%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\example.txt" copy "kaynak\dizin\dosya" "hedef\dizin\dosya" en basit hali ile.
Kod: @echo off copy "C:\source\example.txt" "%APPDATA%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\example.txt" copy "kaynak\dizin\dosya" "hedef\dizin\dosya" en basit hali ile.
18 Mart 2023 Konuyu başlatan #3 M MentalÇöküntü Öğrenci Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 59 Reaksiyon puanı 3 Puanları 8 Yaş 27 xcopy komutuyla falan denemiştim olmamıştı şuan oldu çok teşekkür ederim