Komşularımın rahatsız olmasını istiyorum..!

alpersddk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Yüksek güçte 5+1 destekleyen ses sistemi lazım.Tek amacım komşularımın sesten çıldırmasını sağlamak,özellikle geceleri.Parası önemli değil.Creative,pioneer falan vardı eskiden elimde ses kalitesi güzeldi ama güçlü değildi.Şimdi alacağımın güçlü olmasını istiyorum,okadar güçlü olsunki komşularım sesten gebersinler.Teşekkürler:clap:

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Eğer yan komşun felansa çok mesafe yoksa herhangi bir 5+1 ses sistemi yeterli olur :D derdin ne senin komşularınla

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Geceleri o zifiri sessiz ortamda normal pc hoparlörünü bile % 50'den fazla açtığın zaman yeterli bir rahatsızlık verecektir. Kendimden biliyorum, ama ben senin gibi rahatsız etme derdinde değildim, film izliyorken farkında olmuyordum. Fırçayı yiyince kendime çeki düzen verdiydim. :)

Sen neden komşularını kasti olarak rahatsız etmek istiyorsun diye de merak ettim şimdi.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sorunun neyu dostum senin komşularınla ?
Merhaba arkadaşlar.Yüksek güçte 5+1 destekleyen ses sistemi lazım.Tek amacım komşularımın sesten çıldırmasını sağlamak,özellikle geceleri.Parası önemli değil.Creative,pioneer falan vardı eskiden elimde ses kalitesi güzeldi ama güçlü değildi.Şimdi alacağımın güçlü olmasını istiyorum,okadar güçlü olsunki komşularım sesten gebersinler.Teşekkürler:clap:

Reaksiyon puanı
16,128
biri pistolü kapıp dikilmesin karşına!
pistol ne? bilmiyorsan kafana sıkınca öğrenirsin.

Reaksiyon puanı
16,128
[video=youtube;8Gabn7YowaY]https://www.youtube.com/watch?v=8Gabn7YowaY[/video]

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Gerek yok sisteme git ses yapan torpillerden satın al ve gece at hava boşluğuna.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Edifier S730
s730.h11.gif

Reaksiyon puanı
16,128
silah sıktı diye şikayet ederler huzuru bozmaktan başı arısın...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Komşularını neden rahatsız etmek istiyorsun çabuk söyle içimde kaldı:

Reaksiyon puanı
16,128
manyak olmalı o yada komşuları ama sonunda hastanede açıcak gözlerini...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Konu sahibi ciddiyse bu işin sonu ya karakolda ya hastanede bitecek gibi görünüyor.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ne kadar ciddisin bilmiyorum ama amacın müzik dinlemek değil rahatsızlık vermek. Hastası var, çalışanı var, uyuyanı var. Onları bir düşün.

Bende de 5.1 ses sistemi var. Fazla güçlü olmasa da. Müzik dinlerken bass sesini bazen yükseltiyorum ama etrafa rahatsızlık olur diye 2-3 saniye sonra tekrar kısıyorum.

Eğer cins bir komşun varsa kapına dayanabilir yada polise şikayet edip karakolla uğraştırabilir.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Böyle düşünüyorsan zaten varlığın bile rahatsız ediyordur. :glare: :hammer:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Gazete 3. sayfa haberlerini bi kontrol edelim bakalım ;
"Yeni aldığı 5+1 ses sistemiyle, geceleri komşularını sesten çıldırtan AS isimli gencin parçalanmış cesedi apartmanın bodrum katında bulundu.." diye bir haber var mı diye.. :P

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
5+1 yetmez düğün salonlarında kullanılan hoparlör den iki tane al köşeye koy

Reaksiyon puanı
16,128
[video=youtube;fcLZbF6_pJY]https://www.youtube.com/watch?v=fcLZbF6_pJY[/video]
bunu çalsın.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
en güzel silah sesi çaldırmak hem korkarlar hem sinirlenirler :D

ya şaka bir yana neden kötü komşu olasınız ki ? komşu komşunun külüne muhtaç yapmayın öyle şeyler kötü olmayın

Reaksiyon puanı
16,128
[video=youtube;Mx1EwrNZdLM]https://www.youtube.com/watch?v=Mx1EwrNZdLM[/video]
bunu çal ne oluyor?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Aslında bu mesajı bir anlık sinir ile yazdığını tahmin ediyorum, durumu bilmiyorum ama bir kişi yüzünden diğer komşuları rahatsız etmek pek hoş olmaz, bu durumda ısrarcı olursan sonu kavgaya gider yaralanma, sakat kalma, veya ölüm gibi sonuçları bir kenara itersek haklı bile olsan mahkemelik olunca en az 800 TL den başlayan ceza ödersin tabi bu cezada ertelenir 5 yıl.

Reaksiyon puanı
16,128
Komşularından biri sensin galiba ?

yok değilim kimse Allah Yar'ı çalmadı ben çaldım tepki yok Metallica all wihin my hands de çalmadı bu süper halbuki.
[video=youtube;9wa8PLC_pbs]https://www.youtube.com/watch?v=9wa8PLC_pbs[/video]
cd elimde...

alpersddk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sağol dostum müracaat edeceğim mert arkadaşada.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

biri pistolü kapıp dikilmesin karşına!
pistol ne? bilmiyorsan kafana sıkınca öğrenirsin.
Evde bıçak koleksiyonum var.Tam 67 tane rambodan başla vandetta bıçağına kadar koleksiyon var.Kılıçlar var,hatta hz. alideki kılıcın replikası (10 kg falan kesim yerleri platinyum kaplama:yes:) var.Yatağımın altında ak-47 ve 50 paket mermi saklıyorum(Savaş falan çıkarsa,isyan misyan ne bileyim işte).Fazlasına gerek var mı dostum?:thumbup1:

en güzel silah sesi çaldırmak hem korkarlar hem sinirlenirler :D

ya şaka bir yana neden kötü komşu olasınız ki ? komşu komşunun külüne muhtaç yapmayın öyle şeyler kötü olmayın

Gerçeği var,o yüzden işime yaramayacaktır.:laugh:

Gerek yok sisteme git ses yapan torpillerden satın al ve gece at hava boşluğuna.

Mutfakta 1 kg ev yapımı C[SUB]7[/SUB]H[SUB]5[/SUB]N[SUB]3[/SUB]O[SUB]6 var[/SUB]:clap:[SUB].Torpile gerek yok,[/SUB][SUB]ama bu bileşiği hava boşluğuna atmaya zaman kalmaz.Detonatör yapmam lazım,oda işte zaman.Oturacaksın 2 saat sistemi hazırlayacaksın ateşleyici,encoder,decoder,rf transmitter falan uzuyor gidiyor.Anlayacağın zor oluyor bomba işleri.[/SUB]:sleeping:

Sorunun neyu dostum senin komşularınla ?

Onların sorunu dostum.:mad:

yok değilim kimse Allah Yar'ı çalmadı ben çaldım tepki yok Metallica all wihin my hands de çalmadı bu süper halbuki.
[video=youtube;9wa8PLC_pbs]https://www.youtube.com/watch?v=9wa8PLC_pbs[/video]
cd elimde...

Hard metal severim.Metal,rock candır.Onlar dışında dubstep,drumstep dinlerim.

Aslında bu mesajı bir anlık sinir ile yazdığını tahmin ediyorum, durumu bilmiyorum ama bir kişi yüzünden diğer komşuları rahatsız etmek pek hoş olmaz, bu durumda ısrarcı olursan sonu kavgaya gider yaralanma, sakat kalma, veya ölüm gibi sonuçları bir kenara itersek haklı bile olsan mahkemelik olunca en az 800 TL den başlayan ceza ödersin tabi bu cezada ertelenir 5 yıl.

Sanmıyorum.Yani sakatlanma,ölüm,yaralanma gibi sonuçları düşünmüyorum.800 tl para değil.800 tl benim için çerez parası.Kendime grafen ve karbon nanotüp alaşımlı nano-suit hazırladım.Grafen tüplerin nano ipliğe dönüştürülmesiyle hazırlanıyor.Kevlardan ortalama 500 kat daha güçlü.Abest olmasın ama alttaki resime benziyor hazırladığım şey.Yapması tam 5 senemi aldı.Daha çok kendini yenileyebilen grafen-tüp nano iplik zırhımı tasarlamak uğraştırdı.Donanım,yazılım bilgim çok iyi olduğu için keyifli bir şekilde hazırladım o işi.Enerjiyi ise geliştirdiğim özel elektriksel güç reaktörü(overunity) ile karşılıyorum.Ciddiyim.Yani gerçekten böyle bir zırhı tamamıyla tasarlamayı başardım.Arada reaktör kesintiye uğruyor en büyük sıkıntım bu,çünkü kesintiye uğrayınca sistemdeki motorlarda sıkışma meydana geliyor(ortalama 110 motor var sistem üzerinde).Daha fazla güç verip zırhı tekrar aktifleştirmem gerekiyor o durumda.Ama bu problemide çözdüm sayılır.Yemek yemiyorum,su bile içmiyorum tam 5 senemi buna adadım.Sizin tabiriniz ile nano-suit zırhın ismi.Daha fazla bilgi için aşağıdaki linklere bakın;
https://tr.wikipedia.org/wiki/Grafen
https://tr.wikipedia.org/wiki/Karbon_nanotüp
ECAT.com, The Official E-Cat Website of Andrea Rossi's Energy Catalyzer
https://en.wikipedia.org/wiki/Energy_Catalyzer

Ekli dosyayı görüntüle 14439

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Alper fazla zeki yada sizleri trollüyor .. :)

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
lg bh7540 tam bir komşu düşmanı. ama sesi harika!

alpersddk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alper fazla zeki yada sizleri trollüyor .. :)

Sadece fazla zekiyim sizin düşündüğünüze göre.Ama kendimi o kadar zeki bulmuyorum.Her zaman dahada zeki olmak yolunda ilerlemeliyiz..:rolleyes:

Dip not:Hiç birinizi kandırmıyorum,yada dalga geçmiyorum.Nano-suit konusuda gerçek.Hayatımdaki küçük bir parça yaptığım zırh..

lg bh7540 tam bir komşu düşmanı. ama sesi harika!

Bana 10 kW civarı bir hoparlör lazım.Bu 1200 watt.10'da biri istediğim hoparlörün.Yetersiz gelir anlayacağınız.

Reaksiyon puanı
16,128
1200watt diye hakir görme o subwofer manyak.
[video=youtube;A_7RhDkvZuA]https://www.youtube.com/watch?v=A_7RhDkvZuA[/video]

Reaksiyon puanı
16,128
o zaman profesyonel seslendirme bakman gerek.
bu bizi aşar.