Komşu katili olacam

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaslar merhaba ataşehirde oturuyorum yanımızda bir komşumuz oturuyor
adam gecenin bir vakti duvarlara set biseylerle vuruyor ( ev gece kondu ) son ses müzik acıyor
bagırıyor cagırıyor pencereye güclü lazer benim için sıkıntı degil ama evde küçük cocuklar var onlar korkuyor
adamım bide deli raporu var mahallede herkez korkuyor abi adamdan

daha önce böyle birsey yasamış olan var lütfen yardım edin yoksa odamın ..... :cursing:

polis faln cagıyorum adamlar gelmiyor bile lütfen yardım edin ya :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing: cok sinirim bozuluyor bu işe

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Ben de dün facebookta gördüm deli raporu olan biri yolda geçen kadının suratını dağıtmış 2 hafta hastane de kalıp serbest bırakılacakmış bari özel tedavi tesislerine koysalarda en azından sosyal çevreye ayak uydurabilseler.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Her gece 3. 4 tane kapının önünde torpil patlat sende onu rahatsız et

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu konu bana nedense tanıdık geldi? Bir arkadaş vardı onunda komşusuyla başlamıştı hikayesi,araba kazasıyla bitmişti. :D

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam o tür şeyler olacağını sanmam çünkü deli raporu var fakat Allah bilir olabilir de ki size zararı gürültü biçiminde oluyor ama asıl sorum başka kişilerde rahatsız değil mi bu durumdan ? bence toplu şikayet verin çünkü ortada rahatsızlık söz konusu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
her gürültü yaptığında 155'i ara onlar gelir icabına bakar onlara da artistlik yapar bıçak çeker silah çekerse ayvayı yer.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Direkt uyar kapısına gidip bi kaç defa, olmadı savcılığa ver, bişi çıkacağından ziyade oraya gidip ifade vermesi bile yeterli.
Deli raporu var filan diye korkma, iş kavgaya gelirse onları dövmek daha kolay. :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Direkt uyar kapısına gidip bi kaç defa, olmadı savcılığa ver, bişi çıkacağından ziyade oraya gidip ifade vermesi bile yeterli.
Deli raporu var filan diye korkma, iş kavgaya gelirse onları dövmek daha kolay. :)

Kavga konusunda dovmek konusuna pek katilmiyorum delilerin eli daha agir diye biliyorum. Vurdumu indirir asagi yani :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kavga konusunda dovmek konusuna pek katilmiyorum delilerin eli daha agir diye biliyorum. Vurdumu indirir asagi yani :D
[video=youtube;KgUVUuOFBcQ]https://www.youtube.com/watch?v=KgUVUuOFBcQ[/video]
deli kuvvetine en iyi örnek bu...