Komik gözüken ciddi bir olay

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar millet sigara falan bırakmaya çalışır benim derdim ise kola! :biggrin: arkadaşlar ayda minimum(garanti)26litre kola içiyorum bi gün midem delincek diye çok korkuyom ne yapmalıyım bi gün içmeyince şaka değil kriz geçiriyom bi yardımmm!

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gün gün azaltarak bırakabilirsin ben sigarayı öyle bıraktım kolayuda :D

Reaksiyon puanı
189
Gün gelir diş minelerin zayıflarsa ve miden delinirse görürüm ben seni :) Açıkçası çok nadir içerim. Meyve suyu tüketirim genelde. Hiç yararlı bir içecek değil...

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kolayı bırakma arkadaşım kola candır ya. Evinde 2-3 tane şişe olsun ve gazlarını biraz kaçır hepten asitli içme belki dokunabilir ama asidi biraz kaçmış halde doyasıya su yerine iç

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
azaltarak içmeyi deneyebilirim ama 1 gün bile içmessem sıkılıyorum bunalıyorum böyle duvarları yumruklayasım geliyor şaka gibi :D

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
peki arkadaşlar kısa süredeki ilginiz için teşekkürler

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
vişne şeftali sularınında fiyatına göre litresi az oluyo diye almıyom kola yine cazip geliyo :D

robot666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
6 ay oluyor birakali, hic icesim yok artik. Genelde ice tea ve portakal suyu iciyorum simdi. Güc icinde, sende yapabilirsin :-)

robot666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
conviction sözüm sana ice tea varya rengini talaştan alıyo biliyonmu odun içiyon bunuda bırak :-)

doklom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iç iç benim gibi boğazın yanınca 2 veya 3 sene çekersin sonra karaciğer ve atılamıyan kilolar eklem ağrıları iç iç gavuru zengin et ben bıraktım çay meyva suyu içiyorum şimdi

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2-3 yıldır içmiyorum.Onun yerine gazsız içecekleri öneririm.Ayran,şalgam suyu,meyve suyu gibi.

Reaksiyon puanı
10,315
rahmetli dayım da senin gibi su yerine kola içerdi. üç-beş yıl böyle devam etti. sora böbrekleri iflas etti. diyaliz (sen buna işkencelerin en hası da diyebilirsin) ile geçen birkaç yılın ardından geçen yıl ebediyete göçüverdi maalesef!

By_Artvin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Korkunu dile getirmişsin, eminim kola istediğinde ya delersek mideyi diye düşünürsen içmezsin. Ben de senin gibi litrelerce içerdim. Kafama koydum içmeyeceğim kolayı dedim. 2 senedir içmiyorum, eve de sokmuyorum. :cool: Arkadaşların da dediği gibi ayran, meyve suyu, su... içebilirsin.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sodayı dene, ben yıllardır neredeyse hiç kola içmiyorum. doğal soda hastası oldum.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
istersen bu diyecegime kulak ver

Mide delinme olayi gercek
1999 yilina kadar istanbul kartalda taksi duragimiz vardi ve bir calisan birden bayilip dustu. hastanede ogrenildi kola midesini gelmis
adam dava aciyor. kazanacak belli. Malum firma bizim sofore rusvet teklif ediyor haliyle adam kabul etmiyor. adamlar 1 durusmaya 80e yakin avukatla katildigindan ve hakime rusvet verdiginden kaybetti
bilmek istersin diye dusundum

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar millet sigara falan bırakmaya çalışır benim derdim ise kola! :biggrin: arkadaşlar ayda minimum(garanti)26litre kola içiyorum bi gün midem delincek diye çok korkuyom ne yapmalıyım bi gün içmeyince şaka değil kriz geçiriyom bi yardımmm!
kardeş bende çok ciddi söylüyorum senin gibi bir arkadaşım vardı kola da kola birgün yolda giderken yere yığıldı hasteneye yetiştirmeseler bir kaç dk daha mideden gidiyodu midesi delinmiş adam bildiğin öteki tarafa gittim geldim dedi sen bilirsin

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardeş bende çok ciddi söylüyorum senin gibi bir arkadaşım vardı kola da kola birgün yolda giderken yere yığıldı hasteneye yetiştirmeseler bir kaç dk daha mideden gidiyodu midesi delinmiş adam bildiğin öteki tarafa gittim geldim dedi sen bilirsin
abovvv :D yeminle tırstım gittim kolayı döktüm

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İlk çözüm eve sokmamakta geçiyor be kardeş.Aklına getirmezsen içmekte istemezsin.Canın okadar çekmesi sürekli kafana takman.Kola alma eve evdekilerdende rica et illaki bir şey içmek istiyorsan ilk ayranı tercih et sevmiyorsanda şimdilik en sevdiğin meyve suyunu kullan derim zamanla alışırsın.

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Tahminim senin bağımlılığın kolaya değilde, içindeki kafeine. Vücudun için artık ihtiyaç gibi olmuş. Bunu karşılamak için kahve içebilirsin. Ayrıca bir diyetisyene başvurmanı tavsiye ederim.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Babam çocukken dolaptan kolayı çıkarıp kafaya dikermiş.
Şimdi yoğurt yerken bile üstüne sıcak su ilave etmezse hapşırık ve göz yaşı bayağı bir rahatsız ediyor. Kronik faranjit hastalığı var.
Ayrıca o kolayı temizleyici madde olarak kullanabilirsin, pas felan görürsen üstüne dök temizler.

Şunu iç bunu iç demeyecem, hazır su bile güvenilmez oldu.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Siyah renge sahip bu kadar çok tercih edilen başka bir içecek bilmiyorum. Bu tür ticari içecekler, yiyecekler içeriğinde ne varsa yiyeceklerde MonoSodyumGlutamat (Çin tuzu) var diyorlarda kolada ne var madde bağımlısı gibi tükettirecek henüz adını duymadım.Kafein deseniz o kadar bağımlı yapacağını zannetmem daha etkili bir madde olmalı. Yıllardır kola içmiyorum, bir ara soda ile idare ettim artık çay bana kafi geliyor :D