İsyankar97
Asistan
Asgari ücretli bir köleyim
Sorular gelsin
Sorular gelsin
Ne iş yapıyorsun, günde kaç saat? hafta sonu varmı
Ofis elemanıyım
Sabah 9 akşam 17:30-17:45 gibi çıkıyorum
Cumartesi-Pazar tatil
Evet istediğimi yiyebiliyorum,Fakat az para alıyorum bir 2000 lira filan alsam bariBence durumun iyi. İstediğin şeyleri yiyebiliyor musun?
Lise mezunuyumAsgari ücret almanın sebebi nedir üniversiteyi bitirdinmi ofisde ne iş yapıyorsun
Neden müdürlüğe yükselmeye çalışmadın?
Azat edilmenin bir yolu var mı? Resmi köle misin yoksa kaçak köle mi?
Hahaha hocam buneAzat edilmenin bir yolu var mı? Resmi köle misin yoksa kaçak köle mi?
Bende asgari ücret alıyorum hergün en az 6 7 saat 35 40derece güneşin altında ev ev geziyoruz köyde her evde köpek var bağlı değil ve saldırgan korkarak iş yapıyoruz bazı arkadaşları ısırdı mesela şuan bana göre o kadar iyi konumdasın ki hani seninki gibi iş bulsam saniye düşünmeden bırakırım işi hatta iş bulmadan bile bırakmayı düşünüyorum hergün.Üstelik 6 yıl üniversite okudum askerlik de yapıldı.Şimdi sence hangimiz köle yada daha iyi söyle bakalım?
Asgari ücretli bir köleyim
Sorular gelsin
Bilgisayar teknolojisi ve programlama 2yıl üstüne işletmeye tamamladım 1 yılda hazırlık olduğu için 5 yıl 1 yıl da alttan ders oldu 6 yıl geçen yılda askerlik bitti işverenlere bahane bırakmadım resmen şimdi de sadece kıvırıyorlar çok kıvrak adamlar çünkü.Arkadaşım 6 yıl üniverste okumuşsun asgari ücretle çalışıyorsun, bence suç sende, Senin en az 3000 tl kazanmak gerek
Hangi bölümü okudun ?
O zaman ben senden daha köleyimOfis elemanıyım
Sabah 9 akşam 17:30-17:45 gibi çıkıyorum
Cumartesi-Pazar tatil
Bilgisayar teknolojisi ve programlama 2yıl üstüne işletmeye tamamladım 1 yılda hazırlık olduğu için 5 yıl 1 yıl da alttan ders oldu 6 yıl geçen yılda askerlik bitti işverenlere bahane bırakmadım resmen şimdi de sadece kıvırıyorlar çok kıvrak adamlar çünkü.
Yaş geçti maalesef bu sene 28 oldu.Dostum bence sıkıntı sende. Seninle benzer durumunda olanlar gayet iyi şartlarda, iyi maaşlara çalışıyorlar. Yaşın çok geçmediyse mevcut işini acilen bırakıp kendini programlama alanında geliştirmeye bak.