Şansal uçan tekme atıcam en sonundaSansal80 dedi ki:Gerekli kişi kim? Sen gereksizmisinki?
euehueu..![]()
5 litre içersen evetJojoba dedi ki:bir de kola şişmanlatıyor diyorlar doğru mu?
acı_gerçek dedi ki:O da ColaColik tir kendini avutuyodur![]()
gokhans19 dedi ki:Şansal uçan tekme atıcam en sonundaSansal80 dedi ki:Gerekli kişi kim? Sen gereksizmisinki?
euehueu..![]()
Canın sıkılıyosa git flash oyun falan oyna saçmalamada ne yaparsan yap..
Çok eğlendiriyosun biziSansal80 dedi ki:gokhans19 dedi ki:Şansal uçan tekme atıcam en sonundaSansal80 dedi ki:Gerekli kişi kim? Sen gereksizmisinki?
euehueu..![]()
Canın sıkılıyosa git flash oyun falan oyna saçmalamada ne yaparsan yap..
birgun mutlaka kendım gibi eglenceli bir arkadaşım olacak buradan da emınım.
tamamdır yakında başlıyorum diyete 3 öğün de çikolata yiyecemgokhans19 dedi ki:5 litre içersen evetJojoba dedi ki:bir de kola şişmanlatıyor diyorlar doğru mu?![]()
Jojoba dedi ki:bir de kola şişmanlatıyor diyorlar doğru mu?
yok bir bardağı bilmem kaç kaloriymiş ya ondan merak ettimcrx dedi ki:Jojoba dedi ki:bir de kola şişmanlatıyor diyorlar doğru mu?
yok abicim o sadece asidin etkisiyle midenin şişmesi sahte bir göbekben hergün içiyorum tık yok kendimden biliyorum
![]()
Jojoba dedi ki:yok bir bardağı bilmem kaç kaloriymiş ya ondan merak ettimcrx dedi ki:Jojoba dedi ki:bir de kola şişmanlatıyor diyorlar doğru mu?
yok abicim o sadece asidin etkisiyle midenin şişmesi sahte bir göbekben hergün içiyorum tık yok kendimden biliyorum
![]()
Aynısından. Sadece doğum günleri partiler vs. de içiyorum. Ama sanki 11 yıllık konuyu port yaptıkÇok şükür 7 yıldır içmiyorum. Kendinizi bile bile zehirlemeye ne gerek var ki