Kola, hamburger tarih oluyor

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Çok isabetli bi karar olmuş. Okul körü körüne bilgi ezberletilen bi yer değildir. Sağlıklı beslenmeyi de öğretmeye başlarlar umarım bu vesileyle.
Çuvv. Yanlış düşünce.

Yasaklarla birşey öğretilmez. Çıkınca çocuk istediği alabilir. Yasaklarla anca bir şey soğutulur. Oda başarı ile.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yasaklarla öğretilmesinden bahsetmedim zaten. Yasaklar çocukların sağlığını korumak açısından faydalı. "Sağlıklı beslenmeyi de öğretmeye başlarlar umarım bu vesileyle." cümlesiyle kastım sağlıklı beslenmeyi de müfredatın bir köşesinden sokarlar inşallah anlamındaydı, mesela beden eğitimi derslerinde çocuklara top verip hadi maç yapın demek yerine :)

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kantinden aldığım tek şey su ve kolaydı zaten. Kola da yasaklanınca artık başka yerden kola alırım. Kantin de umrumda değil isterse batsın :D. İyi veya kötü olması önemli değil sonuç olarak yolum uzadı :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Yasaklarla öğretilmesinden bahsetmedim zaten. Yasaklar çocukların sağlığını korumak açısından faydalı. "Sağlıklı beslenmeyi de öğretmeye başlarlar umarım bu vesileyle." cümlesiyle kastım sağlıklı beslenmeyi de müfredatın bir köşesinden sokarlar inşallah anlamındaydı, mesela beden eğitimi derslerinde çocuklara top verip hadi maç yapın demek yerine :)
Bir çok konuda haklısınız. Ama benim düşüncem bu tarz şeyleri yemek için okuldan kaçışlar artacak.

Fırat Şahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence mantıklı bi yasak. çocuklara daha ilkokulda kola ve hamburgerin zararları çok çok iyi anlatılmadıkça da yasaklı kalsın. hatta o yaşdaki çocuklara kolanın zararını uygulamalı anlatmak lazım. lavaboya dökmek

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Aslında önce şu yemeklere bir standart getirseler güzel olacak.Bizim okulun hem yemekhanesi hemde kantini var.Yemekhaneye arada sevmediğim yemekler çıkar diye kayıt olmuyorum.Kantinde de bütün yemekler buz gibi.bir teneffüs önceden yapıyorlar ve dönerler falanda hazır dönerlerden.tadı hiç güzel değil.Mecburen öğle molası okuldan kaçıp en yakın yiyecek satan yere gidiyoruz.Haa okuldan temiz mi? Hayır.Ama çok daha lezzetli :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Kantinden aldığım tek şey su ve kolaydı zaten. Kola da yasaklanınca artık başka yerden kola alırım. Kantin de umrumda değil isterse batsın :D. İyi veya kötü olması önemli değil sonuç olarak yolum uzadı :D

bir kaçarsın, iki kaçarsın. Sonra o kaçma sana yorucu gelir ve mağlup olup ayran ve meyve suyu içersin. aa, bir bakmışsın koladan miden delinmemiş. sen mutlusun, annen mutlu, herkes mutlu. "gülersen bütün dünya seninle güler, ağlarsan yanlız ağlarsın" :)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Mutlaka her yasak delme çabasını getirecektir, hele ki okul çağında, özgürlüğüne bu kadar düşkün olan çocuklara uygulanıyorsa. Yasağı koyup bunu öğreterek alıştırmak bir adım olacak, ileride yasak kalkıp sadece eğitimle bunu çözebilir duruma geleceğiz inşallah. :)

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bir kaçarsın, iki kaçarsın. Sonra o kaçma sana yorucu gelir ve mağlup olup ayran ve meyve suyu içersin. aa, bir bakmışsın koladan miden delinmemiş. sen mutlusun, annen mutlu, herkes mutlu. "gülersen bütün dünya seninle güler, ağlarsan yanlız ağlarsın" :)
Mağlup olacak durum yok ki sonuçta ben düşmanları değilim. Kolanın ne kadar zararlı olduğunu biliyorum ama tercihim bu. Zaten okullar iyice hapishaneye dönmeye başladı. Tek tip iğrenç bir üniforma, derste kıpırdarsan kötü olur, kimseyle konuşma, ne verirseler onu ye, kaçarsa vur gitsin. Yakında zincir bağlarlar öğrenciye :D. Bir şeyler öğretseler hadi neyse :D.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Yerinde bir karar..ama şunu söylemek gerekirse çok geç kalmışlar sokağa çıkıyorum yolda gördüğüm 5 çocuktan 3 şişman(obez) yani o açıdan geç kalınmış bence..5 te 3ü gitmiş geriye kalan 5te 2 sini kurtaralım misali olmuş alınan karar..

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Tek tip iğrenç denilen bir üniformadan hiçbir zaman bıkmadım bıkmamda.

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bu uygulama amerikada yapılmak istendi fakat mcdolands burgerking fast food magzaları bır olup konuyu bastırıp kapattırdılar yayında bır diyetisyen cıkıp ders verıyordu artık mcdolnads hambgurgerlerınden yemıyoruz dedıgı ıcın mühhebbet hapis kararından zor kurtulmustu

Action3

Asistan
Reaksiyon puanı
2
FfbtRGtps4.jpg

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Bu güvende markadan geliyor, yoksa arkadaşa katılıyorum, o etlerin ve kullanılan malzemelerin gerçekten ne olduklarını bilmiyoruz...
Okul kantininde satılan bir çok şey denetlenmiyor.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çok isabetli bir karar. sağlıklı yaşama genç yaşta başlamak çok önemli.