Kola ve benzeri içeceklerin fiyatlarına yeni zamlar yapılacağı öğrenildi. Ocak ayında 50 TL'ye yükselen 2.5 litrelik kola fiyatları, mayıs ayında yapılacak yeni zamla birlikte 60 TL'ye çıkacak.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ne içkim nede sigaram var tek bağımlılığım kolaBelki bu sayede gazlı içeceklerin tüketimi azalır.
Hocam sağlıklı değil, iyi ki bırakmışım gerçekten. Daha dinç ve daha enerji dolu hissediyorum.Ne içkim nede sigaram var tek bağımlılığım kola![]()
Dengesiz beslenen insan sayısında da artış söz konusu hocam.Cola diabet hastalığını artırdı iyice ülkemizde.
Ne içkim nede sigaram var tek bağımlılığım kolaaman içmeyin sakın.
Aynen öyle bu içecekler sigara ve içkiden daha tehlikeliDengesiz beslenen insan sayısında da artış söz konusu hocam.
Hocam ben sigarayı kola ile birlikte içiyorum genelde, çay kahve yapmaya üşeniyorumAynen öyle bu içecekler sigara ve içkiden daha tehlikeli
Çok alakasız ikililer değiller mi, denemedim ama nedense hiç yakışmayacak gibi geldi.Hocam ben sigarayı kola ile birlikte içiyorum genelde, çay kahve yapmaya üşeniyorum![]()
Hocam benim çok hoşuma gidiyor bilmiyorum, özellikle yaz gününde, buz gibi kolanın yanına iyi geliyor bana.Çok alakasız ikililer değiller mi, denemedim ama nedense hiç yakışmayacak gibi geldi.
Hocam bir de Monster'ın pembe renk enerji içeceği var Pipeline Punch onunla içiyorum bazen o'da çok hoşuma gidiyor.Çok alakasız ikililer değiller mi, denemedim ama nedense hiç yakışmayacak gibi geldi.
Dedem 90 yaşına kadar en dandik ve ağır sigarayı içtiAynen öyle bu içecekler sigara ve içkiden daha tehlikeli
Hocam benim dedem'de 10 yaşından beri sigara, 18 yaşında beri alkol içiyormuş, dediğine göre, 71 yaşında Maşallahı var, Allah uzun ömür versin, Anneannem ne sigara ne alkol kullandı, defalarca kalp krizi geçirdi, geçen sene kaybettik. Her şey kader bence.Dedem 90 yaşına kadar en dandik ve ağır sigarayı içti
Halam en yararlı yemekleri yedi, ne zaman görsem havuç suyun makinadan çıkarıp içiyordu eee noldu? 39-40 yaşında kansere yakalandı tabi
Demem oki, neyden korkarsan illa o seni gelip bulur. Evrenin enerjisi sanki ters tepiyor. Kafanızı yormayın böyle şeyle
Edit---- Neyden korkarsan seni bulur, dedim ya. Yiyecek Konusuyla Hiç alakası olmayan bişey başıma geldi bir zaman önce.
İşe dayının arabasıyla gidiyordum. İş girişi yolu berbat bizde, dedim lastik delinir felan ben dışarıda park edeyim arabayı.
1-2 ay geçti neyse. En sonda arabanın sağ alt tarafını kaldırımda ezdim. + olarak iş çıkışında arka arkaya verdiğimde diğer arabanın 2 kapısını ortaladım.
4 yeni tekerleğin parası çıktı benden ama ortada bişey yok. Korktuğum başıma geldi tabi
Valla ne kadar sağlığa özenle dikkat edersen bi yerden patlak verecektir. Baya bir adamda gördüm bu olayı. Kimin umurunda olmaz vız gelir tırız giderHocam benim dedem'de 10 yaşından beri sigara, 18 yaşında beri alkol içiyormuş, dediğine göre, 71 yaşında Maşallahı var, Allah uzun ömür versin, Anneannem ne sigara ne alkol kullandı, defalarca kalp krizi geçirdi, geçen sene kaybettik. Her şey kader bence.
Geçmiş olsun, mekanı cennet olsun. Benimde dedem ile babaannem 5 gün arayla vefat etti. Dedem 93 yaşında vefat etti ve alkol sigarada içermiş. Eskiden insanlar katkı maddesiz organik yiyecekler yerlerdi kolay kolay hastalanmazlardı ve bağışıklık sistemleri çok güçlüydü. Gelişen dünya ile birlikte sağlıktan kaybettik gibi gözüküyor artık yada bize öyle geliyor...Hocam benim dedem'de 10 yaşından beri sigara, 18 yaşında beri alkol içiyormuş, dediğine göre, 71 yaşında Maşallahı var, Allah uzun ömür versin, Anneannem ne sigara ne alkol kullandı, defalarca kalp krizi geçirdi, geçen sene kaybettik. Her şey kader bence.
Gayret göstermeniz gerektiğini düşünüyorum hocam, yapabilirsiniz bırakmak sizin elinizde.Azaltıyorum yavaş yavaş umarım bir gün bırakabilirim![]()