Haber Kola fiyatlarına zam kapıda! Coca-Cola 2.5 litre 60TL'ye yükselecek

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
GLs9l8FWoAAxhZ4.jpg

Kola ve benzeri içeceklerin fiyatlarına yeni zamlar yapılacağı öğrenildi. Ocak ayında 50 TL'ye yükselen 2.5 litrelik kola fiyatları, mayıs ayında yapılacak yeni zamla birlikte 60 TL'ye çıkacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,454
Belki bu sayede gazlı içeceklerin tüketimi azalır.

53'lük Genç

Profesör
Reaksiyon puanı
614
Cola diyabet hastalığını artırdı iyice ülkemizde.

Son düzenleyen moderatör:

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,705
Ne kadar pahalı olsa da bırakamıyorum kola içmeyi, müthiş bir şey. Eskiden her gün aşırı fazla enerji içeceği içerdim mesela, onu iyi ki bırakmışım.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
İhtiyaç değil aslında bağımlılık da değil farklı bir alışkanlık diyelim. Belki biraz bırakmasına yardımcı olur bu zam insanların.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Ben Pepsi içiyorum her gün 1 litre, ona'da gelir mi? Acaba zam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle bu içecekler sigara ve içkiden daha tehlikeli
Hocam ben sigarayı kola ile birlikte içiyorum genelde, çay kahve yapmaya üşeniyorum 😂

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Çok alakasız ikililer değiller mi, denemedim ama nedense hiç yakışmayacak gibi geldi.
Hocam benim çok hoşuma gidiyor bilmiyorum, özellikle yaz gününde, buz gibi kolanın yanına iyi geliyor bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok alakasız ikililer değiller mi, denemedim ama nedense hiç yakışmayacak gibi geldi.
Hocam bir de Monster'ın pembe renk enerji içeceği var Pipeline Punch onunla içiyorum bazen o'da çok hoşuma gidiyor.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,485
Aynen öyle bu içecekler sigara ve içkiden daha tehlikeli
Dedem 90 yaşına kadar en dandik ve ağır sigarayı içti
Halam en yararlı yemekleri yedi, ne zaman görsem havuç suyun makinadan çıkarıp içiyordu eee noldu? 39-40 yaşında kansere yakalandı tabi

Demem oki, neyden korkarsan illa o seni gelip bulur. Evrenin enerjisi sanki ters tepiyor. Kafanızı yormayın böyle şeyle

Edit---- Neyden korkarsan seni bulur, dedim ya. Yiyecek Konusuyla Hiç alakası olmayan bişey başıma geldi bir zaman önce.
İşe dayının arabasıyla gidiyordum. İş girişi yolu berbat bizde, dedim lastik delinir felan ben dışarıda park edeyim arabayı.
1-2 ay geçti neyse. En sonda arabanın sağ alt tarafını kaldırımda ezdim. + olarak iş çıkışında arka arkaya verdiğimde diğer arabanın 2 kapısını ortaladım.

4 yeni tekerleğin parası çıktı benden ama ortada bişey yok. Korktuğum başıma geldi tabi

Son düzenleme:

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Dedem 90 yaşına kadar en dandik ve ağır sigarayı içti
Halam en yararlı yemekleri yedi, ne zaman görsem havuç suyun makinadan çıkarıp içiyordu eee noldu? 39-40 yaşında kansere yakalandı tabi

Demem oki, neyden korkarsan illa o seni gelip bulur. Evrenin enerjisi sanki ters tepiyor. Kafanızı yormayın böyle şeyle

Edit---- Neyden korkarsan seni bulur, dedim ya. Yiyecek Konusuyla Hiç alakası olmayan bişey başıma geldi bir zaman önce.
İşe dayının arabasıyla gidiyordum. İş girişi yolu berbat bizde, dedim lastik delinir felan ben dışarıda park edeyim arabayı.
1-2 ay geçti neyse. En sonda arabanın sağ alt tarafını kaldırımda ezdim. + olarak iş çıkışında arka arkaya verdiğimde diğer arabanın 2 kapısını ortaladım.

4 yeni tekerleğin parası çıktı benden ama ortada bişey yok. Korktuğum başıma geldi tabi
Hocam benim dedem'de 10 yaşından beri sigara, 18 yaşında beri alkol içiyormuş, dediğine göre, 71 yaşında Maşallahı var, Allah uzun ömür versin, Anneannem ne sigara ne alkol kullandı, defalarca kalp krizi geçirdi, geçen sene kaybettik. Her şey kader bence.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,485
Hocam benim dedem'de 10 yaşından beri sigara, 18 yaşında beri alkol içiyormuş, dediğine göre, 71 yaşında Maşallahı var, Allah uzun ömür versin, Anneannem ne sigara ne alkol kullandı, defalarca kalp krizi geçirdi, geçen sene kaybettik. Her şey kader bence.
Valla ne kadar sağlığa özenle dikkat edersen bi yerden patlak verecektir. Baya bir adamda gördüm bu olayı. Kimin umurunda olmaz vız gelir tırız gider

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Geçmiş olsun, mekanı cennet olsun. Benimde dedem ile babaannem 5 gün arayla vefat etti. Dedem 93 yaşında vefat etti ve alkol sigarada içermiş. Eskiden insanlar katkı maddesiz organik yiyecekler yerlerdi kolay kolay hastalanmazlardı ve bağışıklık sistemleri çok güçlüydü. Gelişen dünya ile birlikte sağlıktan kaybettik gibi gözüküyor artık yada bize öyle geliyor...

Reaksiyon puanı
994
Babamın arkadaşı yıllardır kola içer her oturduğunda 3 4 bardak Allah ne verdiyse evinde kola eksik olmazdı.Zaten çok da rahat bir kişiliği vardı veryansın tarzı.Bir gün doktor eğer içmeye devam edersen gözlerin çok daha kötüye gider ve belki de kaybedebiliriz diyince mecburen bıraktı.Hâlâ inanamıyorum onun bırakabildiğine.Kola mutlaka zarar veriyor bence eğer içiyorsanız da zero olanı için en azından bence.