27 Kasım 2018 #31 T Tarolit2 Öğrenci Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 33 Reaksiyon puanı 3 Puanları 8 Yaş 23 Ben buldum cevabı "format atın" windows dosyaları kaçak yüklenmiştir yada başka birşeyler oluştur dediğim gibi "format" Çözüm "Temiz Format"
Ben buldum cevabı "format atın" windows dosyaları kaçak yüklenmiştir yada başka birşeyler oluştur dediğim gibi "format" Çözüm "Temiz Format"
27 Kasım 2018 #32 AdminisTraktör Dekan Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 6,855 Reaksiyon puanı 5,164 Puanları 293 Konum Türkiye @by efsane bu konuyu okuduktan sonra gözümden düştün. O zamanlar ne kadarda devrik yazıyor muşun? :/
28 Kasım 2018 #33 Usain Dekan Emektar Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 9,239 Reaksiyon puanı 15,170 Puanları 2,958 Yaş 23 Administraktör dedi ki: @by efsane bu konuyu okuduktan sonra gözümden düştün. O zamanlar ne kadarda devrik yazıyor muşun? :/ Genişletmek için tıkla ... by efsane'nin hızlı zamanlarıymış.
Administraktör dedi ki: @by efsane bu konuyu okuduktan sonra gözümden düştün. O zamanlar ne kadarda devrik yazıyor muşun? :/ Genişletmek için tıkla ... by efsane'nin hızlı zamanlarıymış.
2 Aralık 2018 Konuyu başlatan #34 by efsane Rektör Emektar Katılım 10 Aralık 2008 Mesajlar 14,677 Reaksiyon puanı 2,135 Puanları 293 Konum Elazığ Administraktör dedi ki: @by efsane bu konuyu okuduktan sonra gözümden düştün. O zamanlar ne kadarda devrik yazıyor muşun? :/ Genişletmek için tıkla ... 17 yaşında filanım be. Gençlere karşı neden bu kadar hoş görülüyüm sanıyorsun, daha ne saçma konularım var bir bilsen.
Administraktör dedi ki: @by efsane bu konuyu okuduktan sonra gözümden düştün. O zamanlar ne kadarda devrik yazıyor muşun? :/ Genişletmek için tıkla ... 17 yaşında filanım be. Gençlere karşı neden bu kadar hoş görülüyüm sanıyorsun, daha ne saçma konularım var bir bilsen.