Köfte Ve Sucuk Yedikten Sonra Çok Su İçiyorum Normal mi? Köfte Yedikten Sonra Niye 3. Bardak Bitmiş Diye Üzülüyorum.
Normal birşey 3 yine fazla ama 2 normalKöfte Ve Sucuk Yedikten Sonra Çok Su İçiyorum Normal mi? Köfte Yedikten Sonra Niye 3. Bardak Bitmiş Diye Üzülüyorum.
Sağolun Hocam. Hayatımda İlk Defa Bir Meyvenin Mayalandığını Duydum Ama Neyseyemek sırasında veya yemekten sonra su içerseniz eğer midenizde yemek bulamaç haline gelir. mayalanır ve çürür. mide hazımda zorlanır. bunun sonucu bu şekilde bağırsağa inen yemek bağırsakları da zorlar. emilim düzgün olmaz. bu şekilde kalın bağırsağa geçer ve zararlı mikroorganizmaların çoğalmasına neden olur.
hangi kan grubu olduğunuzu bilmiyorum veya sindirim sisteminizin gücünüzü. tek bildiğim bir şey var. yemekten 1 saat önce ve yemekten ortalama 3 saat sonraki bu aralıkta su içmemeniz. ha içebilirsiniz ama sağlıklı değil. aynı şekilde meyvelerin sindirimi çok hızlı olduğu için yemekten sonra değil yemekten önce tüketilmesi. yemekten sonra tüketilen meyvelerin midede durması bağırsağa inememesi meyvenin mayalanmasına ve çürümesine sebep oluyor. düzgün ve sağlıklı beslenmek önemli yani![]()
Sizin atmanizdan değil sucuk yapımında baharat kullanılır. Aynı şekilde köfte yapımında kullanılan köfte harcı da baharattan oluşur.Baharat Atmıyorum Ama Yağdan Olabilir
![]()
Hocam 3 Bardaktan Sonra Biraz Geç Kaldınız GibiSizin atmanizdan değil sucuk yapımında baharat kullanılır. Aynı şekilde köfte yapımında kullanılan köfte harcı da baharattan oluşur.
2 side yağda piser üstüne kırmızı etin kendi yağıda var.
Su içmek istemiyorsanız dürtünüze hakim olmayı deneyin. Su içme isteği oluşturması olağan bir şey