Kodlarla Dövüşen Adam...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Kendini kodlarla dövüşen adam olarak tanıtan site sahibinin tasarımını çok güzel bulduğum ve özellikle tr.gg uzantılı adreslerde siteleri olan arkadaşlara yardımcı olacak olan kod arşivlerinin, free css tasarımlarının ve yardımcı kodların bulunduğu, ayrıca bunun yanında bir çok yardımcı konuların(Bilgisayarla ilgili ;) ) bulunduğu bir sitedir.

Ziyaret etmenizi dilerim şahsen ;)

HackeR FrienD - home

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
tr.gg yi nasıl yapmışlar öle :wassat:

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence tasarım vasat. Kodlamaya birşey diyemem anlamam zaten. Sayfayı indirin de görün :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bence tasarım vasat. Kodlamaya birşey diyemem anlamam zaten. Sayfayı indirin de görün :D

Usta tasarım dediğin gibi olabilir ama ustamız bu tasarımdaki herşeyi bizim isteğimiz doğrultusunda bize nasıl yapılacağı hakkında bilgi veriyor, siteye tasarım tarafından değil de özellikle Web tasarım işiyle uğraşan kişiler için içeriğine bakarak yargılamak gerekir diye düşünüyorum zira çok yararlı bilgiler bulabilecekleri kanaatindeyim...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Tasarımı çok kötü yaa. Her telden kodlama yapıcam diye abartmış sanırım.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
tr.gg yi nasıl yapmışlar öle :wassat:

Bilmediğim için soruyorum;
tr.gg'de dosyalarına ulaşabiliyormusunuz, FTP yada dosya yöneticisi gibi bir yapı yok mu? varsa zaten istediğin herşeyi yaparsın, ben gördüğüm absürd siteler nedeniyle olmadığını düşünüyordum, şimdi ise olabileceğini düşünüyorum :mrgreen:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Tasarımı çok kötü yaa. Her telden kodlama yapıcam diye abartmış sanırım.

Sitenin asıl amacı kendini kanıtlamak değil zaten, web tasarımla ilgili olanlara geniş bilgiler vermek(bence bunu çok güzel yapıyor)

.tr.gg tasarımı demek herşey demek kodları bilirsen istediğin gibi yaparsın:)
Aynen öyle kodları bilirsen herşeyi yapabilirsin, ki zaten bu ustamızın farkı diğer tr.gg siteleri gibi sağdan soldan kodlar almamış kendi tasarımını kendi yapmış, kodları da kendisi yaptığı için diğer tr.gg lerden farklı olmuş

Bilmediğim için soruyorum;
tr.gg'de dosyalarına ulaşabiliyormusunuz, FTP yada dosya yöneticisi gibi bir yapı yok mu? varsa zaten istediğin herşeyi yaparsın, ben gördüğüm absürd siteler nedeniyle olmadığını düşünüyordum, şimdi ise olabileceğini düşünüyorum :mrgreen:

FTP yada dosya yöneticisi gibi bir yapı yok usta, Resim upload edebiliyorsun sadece, bi de istediğin kadar sayfa ekleyebiliyorsun bildiğim kadarıyla(Çünkü ben çok fazla sayfa ekledim hala bi hata vermedi :stuart: )
Absürd sitelerden farkıda kodların kişiye özgü oluşu ve diğer siteler gibi tasarmının olmayışı bence de güzel olmuş diğer tr.gg lere bakarak :happy:

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Bedava Sitem sitesinden yaparsan tr.gg şeklinde domain veriyor, zaten sitede bu şekilde yapılmış ayrıca tasarım felaket.

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
site tasarımı rahatsız edecek şekilde abartılı grafiklerle donatılmış. site içi genel renk uyumu yok. çok fazla zıt renkler kullanıldığı için gözü yoruyor. link menüleri yanlış konumlara yerleştirilmiş. buda kullanış açısından bir kötü. içerik olarakta her telden çalan bi durumu var. genel olarak internet ve yazılım teknolojileri hakkında. 10 üzerinden 3,5 :D

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence TR.GG'de yapılabilecek en iyi siteyi yapmış, çok uğraşıldığı bellli fakat görsellikte Ana Manşet olan " Hacker Friend " sanki biraz basit gibi durmasını sağlamış... Peki neden bu içerikte bir siteyi kendi zevkine göre .Asp , php falan gibi dilleri kullanarak ücretli bir site yapmamış ??? Sanki o zaman daha kullanışlı olmaz mı?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bence TR.GG'de yapılabilecek en iyi siteyi yapmış, çok uğraşıldığı bellli fakat görsellikte Ana Manşet olan " Hacker Friend " sanki biraz basit gibi durmasını sağlamış... Peki neden bu içerikte bir siteyi kendi zevkine göre .Asp , php falan gibi dilleri kullanarak ücretli bir site yapmamış ??? Sanki o zaman daha kullanışlı olmaz mı?

Siteyi Yapan kişininamacı siteden para kazanmak veya hit almak değil, siteyi incelerseniz web tasarım ile ilgilenen kişilere ve özellikle tr.gg formatındaki sitelere rehberlik amacıyla kurulmuş olduğunu göreceksiniz ;)

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
wordpress için inanıs diye bir tema vardı. büyük ihtimalle onu editleyip mahvetmiş caaanım temayı..
ayrıca ie yi bilemem ama firefox da üstteki kısım sabit olduğundan, sayfayı aşağı indirince o kısımla üstüste biniyor..
yani kodlarla dövüşmekten, tasarımı koyuvermiş gibi görünüyor =)

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
çok yararlı bir site bence