Knight Online Sorunu

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Arkadaşlar dün gece 2 sıralarında charım banlandı :) Bunun için oyuna ticket attım fakat cevabı gelirmi Allah kerim.. Bunu çözebileceğimiz başka bir yol varmıdır sizce :sorry2:

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Hile yaptıysan sınırsız ban olur genelde. ( Zaten bu oyunu niçin oynarsınız ki seviyesi 7 yaş )

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Hile yaptıysan sınırsız ban olur genelde. ( Zaten bu oyunu niçin oynarsınız ki seviyesi 7 yaş )
Hile yapmadım koxp partisindeydim sadece.. 7 yaş grubu diyorsn fakat benim arkadaşların çoğu 20+ yaşlarda dikkatini çekerim..Sizin bu oyunu oynamadığınıza eminim.. 7 yaş kapasitesi kaldırmaz bu oyunu... Oynayanlar varsada oynadığını zannederler ;)

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
gecmis olsun oyunu bırak :) ben her yolu denedim olmuo :)

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hile yapmadım koxp partisindeydim sadece.. 7 yaş grubu diyorsn fakat benim arkadaşların çoğu 20+ yaşlarda dikkatini çekerim..Sizin bu oyunu oynamadığınıza eminim.. 7 yaş kapasitesi kaldırmaz bu oyunu... Oynayanlar varsada oynadığını zannederler ;)

Kosp partisinde olmak suçtur zaten dostum :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
:) 65lvl di artık diğer charlarıma dönüş yaparım.. Gerçekten bağımlılık yapan bir oyun bırakmak kolay değil :))

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
öle deme ben ilk denemmde bıraktım sarmıyo bi zamn sonra :D

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Evet +20 diyorsunuz ama ben zeka yaşınızı sormak istiyorum. insan oynadığı oyunun kurallarını bilmiyorsa onun zekasından şüphe ederim. Knight Online resmi sitesinden de bakabilirsin. Bir hile yapmak, hile kullanılar partide bulunmak, hile paylaşmak suçtur. Hile= koxp
Oyunu 15 milyon kişi oynuyor. 1 milyonu adamcana oynuyordur. Önceden çok oynamışımdır. 76 lwl çarım vardı :D

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende çok zor bıraktım ya ama yaz gelsin yeniden başlamayı düşünüyorum

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Evet +20 diyorsunuz ama ben zeka yaşınızı sormak istiyorum. insan oynadığı oyunun kurallarını bilmiyorsa onun zekasından şüphe ederim. Knight Online resmi sitesinden de bakabilirsin. Bir hile yapmak, hile kullanılar partide bulunmak, hile paylaşmak suçtur. Hile= koxp
Oyunu 15 milyon kişi oynuyor. 1 milyonu adamcana oynuyordur. Önceden çok oynamışımdır. 76 lwl çarım vardı :D
Sana bir soru ozaman sen bu oyunu 7 yaşındamı oynadın..? Oyunun kurallarını değiştirdiler hatta eski oyun formatını değiştirdiler senin bunlardan haberin yok ve her geçen günlerde yeni eklentiler yapıyorlar sürekli takip edemediğim için banlandım.. Önceden sadece koxperleri banlıyorlardı şimdi partidekileride banlıyorlarmış bunu yeni öğrenmem zeka seviyemin düşük olduğunumu gösterir sizce ?

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
3 sene Oynadım bi kere ne banladım ne de soyuldum En sonunda Birine Şifreyi verdim bilerek soydu o da Öyle Bıraktım Oyunu :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Sana bir soru ozaman sen bu oyunu 7 yaşındamı oynadın..? Oyunun kurallarını değiştirdiler hatta eski oyun formatını değiştirdiler senin bunlardan haberin yok ve her geçen günlerde yeni eklentiler yapıyorlar sürekli takip edemediğim için banlandım.. Önceden sadece koxperleri banlıyorlardı şimdi partidekileride banlıyorlarmış bunu yeni öğrenmem zeka seviyemin düşük olduğunumu gösterir sizce ?

En son 1 sene önce oynamıştım Ben ozamandır biliyorum Koxp party de Yakalanılırsa hepsi birden banlanılır diye

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bizim arkadaş 2 ay önce clanda partideyken partideki okçuların hepsi banlandı ama warrior arkadaş banlanmadı. Ben partidekinin değil hileyi kullananın banlandığını biliyordum..Olaya şöyle baktığımızda mesela bir programı iyi bir şekilde biliyorsun ve o programın yeni bir sürümü ortaya çıktığında yeni eklentiler eklendiğini varsayalım.. O eklentileri bilmememiz bizim zeka seviyemizde bir problemin olduğunumu gösterir acaba? Olaya böyle yaklaşmak bence yanlış..

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ticket atmıştım şöyle bir yazı gönderdiler

This email has been sent to let you know we have either received your support ticket or its status has changed. For any further action, please visit the support portal. Please do not directly reply to this email. Your help is needed!

You recently submitted a ticket for support. Please help us improve Customer Service by answering a few questions about your experience today. Whether you are a veteran or are playing with us for the first time, we are interested in your opinions.

This short survey will take no more than five minutes and your answers will remain confidential. The information we gather will help us better meet your needs.

At K2 Network, we are committed to providing you with quality products and service and we welcome your feedback and suggestions.

Please click on the link below if you wish to participate!

Thank you.

Açıklayabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.. Şimdiden teşekkürler..