Noire969
Asistan
arkadaslar benım pc kms ıle formatlanmıs ben tekrar formatlayıp temız kurmak ıstıyorum aktıflestırme kodu ıle yalnız format sonrasında kms anakarta ıslemıs mıdır ya da ısler mı ?? bu arada sistem suan win 10 tekrar formatlıcam 10 a
? Korsan kurmicam sadece bundan once korsan kurulmus simdi ben format atip oem le aktif etmek istiyorum formattan sonra anakarta islermi diye soruyorumKorsan destek vermiyoruz.
tesekkur ederım ama dıyorum kı ben kms yapmadım anlatamıyorum galıbaYasal olmayan etkinleştirme araçlarını önermiyoruz. Sonrasında ürün anahtarı ister mi istemez mi bilemeyiz. Temiz kurum yaptıktan sonra konuya tekrar bakarız, yardımcı olmaya çalışırız.
Bkz. Medya Oluşturma Aracı kullanarak Windows 10 yükleme medyası nasıl oluşturulur?
Yalnız konu başlığınız "KMSPico ile formatlanmış pc" olarak yazılmış, aksi belirtilmediği için o nedenle öyle yazdım.tesekkur ederım ama dıyorum kı ben kms yapmadım anlatamıyorum galıba
BIOS ve BIOS virüsleri hariç hiçbir yazılım anakarta işlemez.? Korsan kurmicam sadece bundan once korsan kurulmus simdi ben format atip oem le aktif etmek istiyorum formattan sonra anakarta islermi diye soruyorum
Bios virüs ü bulaşırsa anakarta noluyo merak ettimBIOS ve BIOS virüsleri hariç hiçbir yazılım anakarta işlemez.
Bios açılmıyor yada boot edemiyorsunBios virüs ü bulaşırsa anakarta noluyo merak ettim
Ee boot edemezsek anakarti nasıl tamir edicezBios açılmıyor yada boot edemiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta zaten dünyanın ilk pc virüsü bir bios virüsüdür
2020nin virüs anlayışından çok uzak bir yaklaşım olur bu. Günümüzde virüslerin amacı birilerinin bilgisayarlarını çökertmek değil, gizli izleme yapmak yada çeşitli kriptolama yöntemleri ile para kazanmaktır.Bios açılmıyor yada boot edemiyorsun
Dünyanın ilk pc virüsünün BIOS virüsü olduğu nerede yazıyor? Kaynağınız var mı?Hatta zaten dünyanın ilk pc virüsü bir bios virüsüdür
İlk PC (Kişisel Bilgisayar) virüsü (c)Brain adında bir önyükleme sektörü virüsü idi ve 1986 yılında Pakistan'ın Lahore şehrinde çalışan Basit ve Amjad Farooq Alvi isimli iki kardeş tarafından yazılmıştı. Kardeşler virüsü, resmî olarak, yazdıkları yazılımın korsan kopyalarını engellemeye yönelik hazırlamışlardı. Ancak analizciler bir tür Brain türevi (varyant) olan Ashar virüsünün, kodlar incelendiğinde aslında Brain'den önce yaratıldığını iddia etmekteler.
wikipedia'ya göre Elk Cloner da ilk pc virüsüWikipedia Alıntısı ...
İlk PC (Kişisel Bilgisayar) virüsü (c)Brain adında bir önyükleme sektörü virüsü idi ve 1986 yılında Pakistan'ın Lahore şehrinde çalışan Basit ve Amjad Farooq Alvi isimli iki kardeş tarafından yazılmıştı. Kardeşler virüsü, resmî olarak, yazdıkları yazılımın korsan kopyalarını engellemeye yönelik hazırlamışlardı. Ancak analizciler bir tür Brain türevi (varyant) olan Ashar virüsünün, kodlar incelendiğinde aslında Brain'den önce yaratıldığını iddia etmekteler.
In 1982, a program called "Elk Cloner" was the first personal computer virus to appear "in the wild"—that is, outside the single computer or [computer] lab where it was created.
Adam sıfırdan kurulum yapıp key ile aktifleştiricem diyor hala korsana destek vermiyoruz diyorlar şaka gibisiniz gerçekten okuyun şu konuları. Görende her şeyi orijinal kullanıyorsunuz sanacak.
konuya girişte demiş zaten, buradan daha başka ne anlaşılabilir ki? Gören de konuyu okumadan yazıldığını sanacak? Aslında bu konuyu uzatmak da anlamsız, gerekli açıklamalar yapılmış.arkadaslar benım pc kms ıle formatlanmıs ben tekrar formatlayıp temız kurmak ıstıyorum aktıflestırme kodu ıle