Kmplayer yaktın beni Yardım Lütfen !!!

GNCsysTM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Biraz önce Kmplayer da kullananlar bilir film albümü oluşturdum Hdd 1 tb ve baya film ve dizi koleksiyonum vardı ve malesef izlemiş olduğum filmleri albümden kaldırmak istedim ve kmplayer albüm listesinden sildim yalnız daha sonra çöp kutusunun dolu olduğunu fark ettim ve malesef o an benim bittiğim andı :( 700 gb lık lost heroes ve benzeri filmlerim silinmişti çöp kutusunda ise 100gb lık bi bölüm kalmış diğerlerini otomatik silmiş sizinde anlıycağnız üzere geri kalan 600 gb gibi bi veri var bu videoları geri getirebilirmiyim sistem geri yukleme ve recuvayı denedim ama malesef geri gelmediler yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
recuva ile gelmediyse recovery myfiles ilede gelmeyebilir ama denemekte fayda var

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Boşuna uğraşma o kadar veriyi bence IBM bile geri getiremez. O programlar sadece küçük verileri getiriyor bildiğim kadarıyla.

Geçmiş olsun.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Off moral bozucu bir durum..:(

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
MErhaba Arkadaşım,
Aşağıdaki linkte TEST DİSK ve PHOTOREC gibi açık kaynak kodlu bir kurtarma yazılımı var...
TEST DİSK'i indirince PHOTOREC zaten içinden çıkıyor:
http://download.chip.eu/tr/Test-Disk-6.7_600410.html
http://www.cgsecurity.org/

Ayrıca programın WİKİ açıklamaları kendi sayfasında var:
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

ve eğer TEST DISK ve PHOTOREC hakkında daha da fazla bilgi ararsan:
http://www.ozgurlukicin.com/forum/paketler/144/?page=1

Program ücretsiz ve Mayıs 2009 sürümdür fakat yeni başlangıç kullanıcılar için kullanımı zor gelebilir.

Kolay gelsin

GNCsysTM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen arkadaşlar inanın çok moral bozucu bi durum 1mb internetle aylar süren bi emek sonucu yapmış olduğum bi arşivdi ama malesef giden gitti sanırsam :( en son şimdi nezih arkadaşın önermiş olduğu programı deniycem şansıma artık olmazsa üstüne 1 bardak yetmez damacanayla soğuk su içcem ilginize teşekkürler arkadaşlar... Bu arada siz siz olun muhakkak yedeğinizi alın yoksa çok başınız ağrır benim giibi...

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2

actofgod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok kötü dostum bi tavsiyem yok ama üzüldüm yaziyim dedim bende de benzeri arşiv var ve giderse ne yaparım bilemiyorum.. İnşallah kurtarabilirsin...

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
*** ÇOK ÖNEMLİ ***

Kesinlikle veri kurtarmak istediğiniz sürücü, hafiza kartı veya Harddisk'e yeni bilgi yüklemeyiniz.
Çünkü yeni yazılan data bir önceki silinen datanın yerine bir ihtimalde olsa denk gelebilir.
Bu durum kurtarma işlemini zorlaştırır. O yüzden diske yükleme yada silme yapmayın.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
*** ÇOK ÖNEMLİ ***

Kesinlikle veri kurtarmak istediğiniz sürücü, hafiza kartı veya Harddisk'e yeni bilgi yüklemeyiniz.
Çünkü yeni yazılan data bir önceki silinen datanın yerine bir ihtimalde olsa denk gelebilir.
Bu durum kurtarma işlemini zorlaştırır. O yüzden diske yükleme yada silme yapmayın.
Kurtarma boot CD si kurtarma yapmak gerek..
Veri kurtarmak istediğiniz diske yeni verilerin yazılmaması bu sayede mümkün.
___
5-6 gün önce Getdataback NTFS programı ile kurtarma yapmıştık.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Gitti Canım Ketan Helva :(

Listeden Kaldıran Yazılım Kaynağı

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2 senedir km player kullanıyorum,bunun kmplayerla ne alakası var onu anlamadım.
bu kadar önemliyse dvd cd sine yazdırsaydın takriben 13-14 dvd si işini görürdü.
hiç bi zaman filimlerimi harddiskte tutmam direk cd ye kopyalarım....tavsiyen ya taşınabılır bellek almanız yada dvd ye kopyalamanız...

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
2 senedir km player kullanıyorum,bunun kmplayerla ne alakası var onu anlamadım.
bu kadar önemliyse dvd cd sine yazdırsaydın takriben 13-14 dvd si işini görürdü.
hiç bi zaman filimlerimi harddiskte tutmam direk cd ye kopyalarım....tavsiyen ya taşınabılır bellek almanız yada dvd ye kopyalamanız...

ne saçma bi yorum yapmışsın sanki Kmplayer tanrının media oynatıcısı ondan hiçbir sorun kaynaklanmazmış gibi bahsediyorsun adam sildi diyor işte bu kadar basit kmplayer silmiş verileri

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
vay be biz de arkadaşa yazılan cevaplar sayesinde bir şeyler öğrenebildik. eyw.

encoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
easy recovery işini çok kolay görür. Sadece avi dosya türlerini kurtardersen zamandanda büyük tasarruf etmiş olursun.ama kurtarmak içinde bi okadar büyük bi hdd daha bağlanman lazımki kurtarılan dosyaları ona atsın.

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
bende kmp kullanıyorum hiç oyle bi problemle karşılaşmadım
işine yarıyacak en iyi bilgi arkadaşlarında dediği gibi hdd ye hiç bir veri yazma. kurtarma yazılımlarıyla dene benimde yakın zamanda hdd çöktü ve 0kb eksikle kurtardım bütün verilerimi.
GetDataBack for NTFS ile kurtardım sende bir dene istersen umarım işine yarar

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Heroes gitmiş, gerisi yalan. :(

Geçmiş olsun. Kurtarma programları büyük boyutlardaki verileri bulamıyor.

Naturel37

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Biraz önce Kmplayer da kullananlar bilir film albümü oluşturdum Hdd 1 tb ve baya film ve dizi koleksiyonum vardı ve malesef izlemiş olduğum filmleri albümden kaldırmak istedim ve kmplayer albüm listesinden sildim yalnız daha sonra çöp kutusunun dolu olduğunu fark ettim ve malesef o an benim bittiğim andı :( 700 gb lık lost heroes ve benzeri filmlerim silinmişti çöp kutusunda ise 100gb lık bi bölüm kalmış diğerlerini otomatik silmiş sizinde anlıycağnız üzere geri kalan 600 gb gibi bi veri var bu videoları geri getirebilirmiyim sistem geri yukleme ve recuvayı denedim ama malesef geri gelmediler yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

öncelikle geçmiş olsun dostum

bendede sana benzer bi durum oldu yanlışlıkla 500 gb film arşivim silindi
ben hepsini eksiksiz geri getirdim hemde tamamını
senin yapman gereken PC ye sakın format atma yada silinen arşivinin olduğu bölümü sakın biçimlendirme öyle kalsın

ben File Scavenger V3.2 programı kullandım hepsini geri getirdim yalnız biraz uzun sürüyor hasarsız alman için sabırlı olursan hepsini geri getirebilirsin
program ücretli çaresini goole amcada arat bulursun kesinlikle bu programı tavsiye ediyorum yalnız 700GB lık bir hdd varmı yoksa harici hdd kullan

saygılarımla

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Konu İşletim sistemleri bölümüne taşınmıştır.

regedit2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ah be km player 11 gb lık avatarı sildi winrarları çok şkr veridğiniz proğramlarla 8,5 gb kurtardım

---------- saat 14:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:04 eklenmişti ----------

File Scavenger V3.2 proğramı 1-10 arası winrarları görmedi ama 10-40 arasını gördü nedenj olabilir

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ah be km player 11 gb lık avatarı sildi winrarları çok şkr veridğiniz proğramlarla 8,5 gb kurtardım

---------- saat 14:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:04 eklenmişti ----------

File Scavenger V3.2 proğramı 1-10 arası winrarları görmedi ama 10-40 arasını gördü nedenj olabilir
nerden esti dostum :) aylık konu bu:blush:

regedit2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla gardaş konu aylıkta sorunlar yeni ortaya çıkoyor konu içinde prorğam içinde tşk:)