ScorFy
Doçent
Merhaba dün akşam klavyeme kola döküldü Ö ve L tuşlarına bastığımda yavaşça iniyor yavaşça geri yukarı çıkıyor. Klavye G213 Prodigy tuşları çıkarıp nasıl temizlerim.
Laptop mu?Merhaba dün akşam klavyeme kola döküldü Ö ve L tuşlarına bastığımda yavaşça iniyor yavaşça geri yukarı çıkıyor. Klavye G213 Prodigy tuşları çıkarıp nasıl temizlerim.
Harici klavye üzerine döküldü.Laptop mu?
G213 klavyeymişLaptop mu?
Ters çevir arkasına vur,kurutma makinesiyle kurut.Harici klavye üzerine döküldü.
Sonuç?Tuşlarımı çıkardım heosini yıkayıo kurumaya bıraktım. Klavyeye kola dökülen yeri kolonya ile temizledim. Kolonya hem çıkarıyor hemde uzun süre klavye üzerinde kalmıyor uçuyor.
Geçmiş olsun daha dikkatli olursunuz artıkdüzeldi
Oyun oynuyordum kolamdan yavaşça bir yudum aldım hemen yanımdan ses geldi bir anda nasıl heyecanlandıysam kolayı bırakırken sallandı ve ufacık döküldü. Neyseki sorun düzeldi.Geçmiş olsun daha dikkatli olursunuz artık![]()
napimMerhaba dün akşam klavyeme kola döküldü
Komik değil, bilginiz varsa saygılı bir şekilde yorumunuzu yapın gidin.napim
neyse boşver mekanikse tuşları çıkarıp peçeteyle temizleyin
söyledik zaten tabi sadece sen napimi okudun galiba bişeye dikkat edin azKomik değil, bilginiz varsa saygılı bir şekilde yorumunuzu yapın gidin.
! koymadan yazarsan sana onu deme hakkı doğar ve trollemiş olursun.söyledik zaten tabi sadece sen napimi okudun galiba bişeye dikkat edin az