Klavyemdeki ilginç sorun.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThorJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Merhabalar, bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum, fakat son zamanlarda iyice beni sinirlendirmeye başladı. Klavye imlecinin tek bir boşluğu, yani harfin yanında yanıp sönmesi gerekirken, sürekli harfi kapsıyor. Derdimi anlatmak için aşağıya sorunumun fotoğrafını gönderiyorum. Bu sorunun bir çözümü var mıdır? Hem laptobun kendi klavyesinde, hem de harici bir klavye taktığımda da aynısı oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Nedeni nedir bilmiyorum fakat bende tarayıcıyı sıfırlayınca çözülmüştü.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Merhabalar, bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum, fakat son zamanlarda iyice beni sinirlendirmeye başladı. Klavye imlecinin tek bir boşluğu, yani harfin yanında yanıp sönmesi gerekirken, sürekli harfi kapsıyor. Derdimi anlatmak için aşağıya sorunumun fotoğrafını gönderiyorum. Bu sorunun bir çözümü var mıdır? Hem laptobun kendi klavyesinde, hem de harici bir klavye taktığımda da aynısı oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
https://hizliresim.com/Sw3Rqm
Hocam klavyede numeric tuşlar var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer varsa Num Lock ile Numeric Tuşları kitleyin daha sonra 0 işaretine basın. İmleç kalkmalı eğer kalkmıyorsa internette bununla ilgili ayrıntılı açıklamalar bulunmaktadır onlara bi göz atabilirsiniz.

Son düzenleme: