- Reaksiyon puanı
- 35
Arkadaşlar şuan e.klavyesiyle yazıyorum.klavyemde hangi tuşa bassam o tuş tekrarlıyor mesela "h"ye bir kere basıyorum sonra "hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..."diye devam ediyor başka klavyede de aynı sorun devam ediyor hatta bazen ekran k. ile bile yazamıyorum kendisi yazıyor.İnternet bağlantısı olsa da olmasa da sorun devam ediyor bazen fare imlecide tırış tırış takılıyor .Windows 10 kullanıyorum sistemi tekrar kurdum ama 2 tane hdd kullanıyorum 1 tanesi 2 bölümden oluşuyor 2 parça olan diskte windows kurulu acaba virus diskin diğer bolumlerindemi takılıyor bios a girdim orada bile klavye sağ sol vs sapıtıyor 1 gun önce bir dosya indirdim ama nod 32 ve spy terminator virüs algılamadı dosyaya tıkladım kurulum dosyası beklerken karşıma cmd msdos penceresi açılıp kapandı sonra işim bittikten sonra pc yi kapattım diğer gün böyleydi 2 gundur böyle klavyeyi başka portlarada taktım yok sorun devam ediyor donanımsal problem yok bios tada aynı sorun var klavyem kablosuz çevresinde de parazit yapacak etken yok ilginç virüs programları taramalardan sonuç çıkaramıyor sonuçlar temiz