Soru Klavye Ve Fare Çalışmıyor

Derextuces

Asistan
Reaksiyon puanı
33
normalce oyunumu oynuyorum ve birden klavye ve mause gidiyor klavenin ışığı felan sönüyor böyle git gel yapıyor 10 saniye sonra felan geri geliyor fare içinde aynı bunun sebebi ne olabilir sizce ?

bunlar olurkende hani usb felan takınca bilgisayara bi ses gelir ya dıdı diye o ses gelip gelip gidiyor .

jandarma1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Driver den kaynaklı değil bu kesin. Eğer imkanın varsa Bilgisayarcıya götür usb lehimlerine baksın ve temizlesin. Lehimler köreldiyse yeni lehim yapar. Benim laptop okumuyordu ve temizletip lehimlerine baktırdım şuan gayet iyi çalışıyor.

Derextuces

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Driver den kaynaklı değil bu kesin. Eğer imkanın varsa Bilgisayarcıya götür usb lehimlerine baksın ve temizlesin. Lehimler köreldiyse yeni lehim yapar. Benim laptop okumuyordu ve temizletip lehimlerine baktırdım şuan gayet iyi çalışıyor.
bence klavye ve mouse sağlam sorun anakartta olabilirmi veya belkitte driver eminmisin driverden olamayacağına

jandarma1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
bence klavye ve mouse sağlam sorun anakartta olabilirmi veya belkitte driver eminmisin driverden olamayacağına
Driver den kaynaklı olsa ne tuş başar ne de mouse yerinden oynar. Ha illa denemek istiyorsan ürün kodu ile driver araştır. O da olmadı ürünün müşteri hizmetlerine bağlan gmail den atarlar driveri.

jandarma1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
driver booster den indirsem olmazmı
Driver booster bulamayabilir. Ama dene bence ve buraya yaz. En azından diğer kullanıcılar aydınlanır. Ha şunu da unutma her driver bulma programı her driveri bulamayabilir. En mantıklısı 1. Aygıt yöneticisi 2. Driver in Donanım kimliği 3. Kopyala google ya yapıştır.