Klavye takılıyken bilgisayar çöküyor-açılmıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -Kendal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-Kendal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi akşamlar.

Dün bir anda e tuşu çalışmamaya başladı, bilgisayarı yeniden başlatırsam düzelir diye düşündüm.
Ancak yeniden başlattıktan sonra bilgisayar açılmadı, sol üstt yanıp sönen imleç vardı.
Format atarsam düzelir diye düşünüp format attım ve 2 kere format yarıda kesilip bilgisayarı yénidén başlattı ve tekrar siyah ekran ve imleç vardı.
3.cü formatı başarıyla gerçekleştirdim ve bugün öğlen bu e tuşu yine çalışmamaya başladı yine bilgisayarı yeniden başlattım yine siyah ekranda imleç çıktı.
Bi konuda usb'leri çıkartıp yeniden başlatın diyodu yaptım ve klavye takılı değilken bilgisayarın sorunsuz açıldğını farkettim.
Bunu farketmeden önce sorunun harddiskte olduğunu sanıyodum.
e tuşu şuandada çalışmıyor, kopyala,yapıştır yaparak e yazabildim buraya.

Sizce sorun nerde ? İlk defa başıma böyle bişey geliyor.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Başka klavye ile deneme şansın var mı?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Dénédim açıldı sorunsuz ama klavyé né alaka yani onu çözémédim.
Seneler önce birgün Windows 98'de hareketli mouse imlecimin hareket etmediğini gördüm. Internet'in yeni günleri biraz araştırdım, meğer virüs bulaştırmışım bu da bir yan etkiymiş. Ben de o zaman ne alaka demiştim.

Klavye çöpe sorun bitti. :-)

-Kendal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seneler önce birgün Windows 98'de hareketli mouse imlecimin hareket etmediğini gördüm. Internet'in yeni günleri biraz araştırdım, meğer virüs bulaştırmışım bu da bir yan etkiymiş. Ben de o zaman ne alaka demiştim.

Klavye çöpe sorun bitti. :-)

Format attım ve format sırasındada diski biçimlendirdim, yani virüs olmadığından eminim.
Asıl soru şu ki; Klavyeden dolayı bilgisayar nasıl oluyorda açılmaz hale gelebiliyor ?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Format attım ve format sırasındada diski biçimlendirdim, yani virüs olmadığından eminim.
Asıl soru şu ki; Klavyeden dolayı bilgisayar nasıl oluyorda açılmaz hale gelebiliyor ?
Ben sana virüs var demedim ki, alakasız şeyler alakasız sorunlara yol açabilir dedim. USB klavye göndermesi gereken değerler yerine temas yüzünden abuk subuk değerler gönderiyorsa olur, neden olmasın....