- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 13,029
Klavye mekanik hisliymiş.Aynen bi 100 tl felan ucuz ama büyük ihtimalle klavye meca membran da değil direk membran
Klavye mekanik hisliymiş.Aynen bi 100 tl felan ucuz ama büyük ihtimalle klavye meca membran da değil direk membran
Mekanik hisli ve RGB imiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emin olamadım G102 +G213 veya MSI GK50 mi yoksa bu klavye mouse mi diye.
O zaman iyi , karar size kalmış artık ben olsam MSİ'nin white switch olanından ve g102 alırdımKlavye mekanik hisliymiş.
Bütçe çok arttı.O zaman iyi , karar size kalmış artık ben olsam MSİ'nin white switch olanından ve g102 alırdım
o da doğru ama bi 6 yıl götürür benim düşüncem.Bütçe çok arttı.![]()
Kullanıma bağlı o durum tamamen.o da doğru ama bi 6 yıl götürür benim düşüncem.
Evet ya nereden nereye geldik.Bütçe çok arttı.![]()
Kullanımı geçin benden dikkatli kullanan birisi yoktur.Kullanıma bağlı o durum tamamen.
Evet ya nereden nereye geldik.
Kullanımı geçin benden dikkatli kullanan birisi yoktur.
Hocam paraya kaldı çok götürsün istiyorsanız benim dediğimi yapın ama bütçe düşsün derseniz Logitech g213 ve 203 derim.Evet ya nereden nereye geldik.
Yok daha önermene gerek yok.![]()
Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tek kötü yanı RGB olmaması.
Philips!in de var ama onunda RGB'si yok![]()
Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tek kötü yanı RGB olmaması.
GK 50 ama pahalı işteYok daha önermene gerek yok.
Ya G213 ya MSI GK30 ya da GK50
Bence msı alın geçın. Aksi takdirde LogitechEvet ya nereden nereye geldik.
Msi.Yok daha önermene gerek yok.
G213 bence yanınada G102Yok daha önermene gerek yok.
MSI GK30 klavye mouse mi yoksa bunlar mı?G213 bence yanınada G102
MSI sanırım.MSI GK30 klavye mouse mi yoksa bunlar mı?
Kendiminkinin üst kısmı hareket ediyor üstünden yay gibi ses çıkıyor.@Umut Çelik sizin mouse ihtiyacınız varmı ?
O zaman o ikisini alıyım.MSI sanırım.
Eğer mouse isterseniz bence msi.Kendiminkinin üst kısmı hareket ediyor üstünden yay gibi ses çıkıyor.
Bütçenizi düşük tutarsanız bence Logitech g213 ve 203 almanız daha mantıklı olurKendiminkinin üst kısmı hareket ediyor üstünden yay gibi ses çıkıyor.
O zaman o ikisini alıyım.
Logitech daha pahalı oluyor.Bütçenizi düşük tutarsanız bence Logitech g213 ve 203 almanız daha mantıklı olur
Set daha ucuz geliyor.Bütçenizi düşük tutarsanız bence Logitech g213 ve 203 almanız daha mantıklı olur
Ben olsam direk msi nedeni: Msi kalitesi farklıdır. Yani msi derim geçerim.Logitech daha pahalı oluyor.
Hocam mouse kaç hz acaba ben bulamadım o da önemli.Logitech daha pahalı oluyor.
Sabah yeni konu açacağım klavye mouse olarak soracağım.Ben olsam direk msi nedeni: Msi kalitesi farklıdır. Yani msi derim geçerim.
Bilmem ki.Hocam mouse kaç hz acaba ben bulamadım o da önemli.
Logitech hakkında ne biliyosan. Fazlası var msi' de.Sabah yeni konu açacağım klavye mouse olarak soracağım.
Ben logitechi biliyorum ama msi hiç kullanmadım.
Bilmem ki.
Sabah yeni konu açacağım klavye mouse olarak soracağım.
Ben logitechi biliyorum ama msi hiç kullanmadım.
Bilmem ki.
Birde hocam galiba klavye çok ses çıkarıyormuş @Sibraius 'un attığı videoda 4:16da değiniyorLogitech daha pahalı oluyor.
İyiymiş özellikleri,mousesinin.![]()
CLUTCH GM11 GAMING MOUSE
MSI Clutch GM11 gaming mouse has a symmetrical design, suitable for both right-hand and left-handed users. Double injection molding technique and RGB setting ensure you the comfortable grips and lighting customization. The 5 levels DPI setting that can uptr.msi.com
Klavye g213 den mouse de g102 den iyi mi?Birde hocam galiba klavye çok ses çıkarıyormuş @Sibraius 'un attığı videoda 4:16da değiniyor
İyiymiş özellikleri,mousesinin.
Klavye Logitech'inki pad ve media tuşları yüzünden daha iyi ama mouse ile arasında pek fark yok.Klavye g213 den mouse de g102 den iyi mi?
Benim gözümde G213 klavye daha iyi.Klavye g213 den mouse de g102 den iyi mi?