- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 13,029
O zaman reddragon mu?
4.00 mekanik almak daha mantıklı gibi geliyor pahalı markaların ucuz ürünleri kaliteli olmuyor bana göre.
O zaman reddragon mu?
4.00 mekanik almak daha mantıklı gibi geliyor pahalı markaların ucuz ürünleri kaliteli olmuyor bana göre.
Hangi modeli? Bilek desteği yok.O zaman reddragon mu?
Bence öyle hocam,Philipsinde var ama RGBsi yok maalesef.O zaman reddragon mu?
Corsair k55 den iyi olan herhangi bir modeli olsun o zaman.Hangi modeli? Bilek desteği yok.
O fiyata hem mekanik hem bilek desteki Rampage var o da RampageHangi modeli? Bilek desteği yok.
Rampage dışında çok fazla seçenek yok gibi bunu almanı tavsiye ederim beğenmiştin hem.Corsair k55 den iyi olan herhangi bir modeli olsun o zaman.
Bu mu yoksa Redragon Indrah RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeRampage dışında çok fazla seçenek yok gibi bunu almanı tavsiye ederim beğenmiştin hem.
Rampage Kb-r90 Orıon Rgb Q Mekanik Klavye Gaming Red Switch Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Kb-r90 Orıon Rgb Q Mekanik Klavye Gaming Red Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bu arada bu klavyede ekstradan makro tuşlarıda varmışO fiyata hem mekanik hem bilek desteki Rampage var o da Rampage
Mesaj otomatik birleştirildi:
Redragon Indrah RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hop hocam ebnce bunu alın gayet iyi bilek destekli hemde.
Bence Redragon'dan ötürü Linkteki klavye.
Hocam bu arada bu klavyede ekstradan makro tuşlarıda varmış
Bence Redragon'dan ötürü Linkteki klavye.
Redragon Indrah ama bana göre değecek bir fiyat farkı yok ismine para vermiş olacaksın.
Ben beğendim.Redragon Indrah ama bana göre değecek bir fiyat farkı yok ismine para vermiş olacaksın.
Hocam birde ama Redragon olanda makro tuşu birde media tuşları var.Redragon Indrah ama bana göre değecek bir fiyat farkı yok ismine para vermiş olacaksın.
Makro tuşu nedir?Hocam birde ama Redragon olanda makro tuşu birde media tuşları var.
Hocam media tuşları fiyata etki ediyor ve her klavyede bulunmaz Redragon olanda galiba ses arttırıp kısabiliyoz.Ben beğendim.
Değmez mi bence değer ya Rampage önermiyorlar hiç.
Ekstra tuşlar hocamMakro tuşu nedir?
Hocam media tuşları fiyata etki ediyor ve her klavyede bulunmaz Redragon olanda galiba ses arttırıp kısabiliyoz.
[autome
Hani tekerlek gibi oluyor ya sesi açıp kapatıyoruz o şekil bir şey yok mu?Hocam media tuşları fiyata etki ediyor ve her klavyede bulunmaz Redragon olanda galiba ses arttırıp kısabiliyoz.
Ekstra tuşlar hocam
FN+F yapılabilir.Hocam media tuşları fiyata etki ediyor ve her klavyede bulunmaz Redragon olanda galiba ses arttırıp kısabiliyoz.
Ekstra tuşlar hocam
FN+F yapılabilir.
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hani tekerlek gibi oluyor ya sesi açıp kapatıyoruz o şekil bir şey yok mu?
Vay bu da güzelmiş.FN+F yapılabilir.
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
RampageVay bu da güzelmiş.
Reddragon mu bu mu?
? ? ? ? ?
Ya ne bileyim everest e de güven olmuyor.Rampage
Yorumlarda yanlış ürün gönderiyorlar falan demişler.Ya ne bileyim everest e de güven olmuyor.
Ya ne bileyim everest e de güven olmuyor.
Yorumlarda yanlış ürün gönderiyorlar falan demişler.
Rainbow olunca rengi mi değişemiyordu?Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Siz bilirsiniz hocam ama his için redragon daha iyi ben biraz araştırayım red switch için.Ayrıca bunlar çok sesliymiş.
Ben her zaman yazı yazıyorum sessiz bir şey olmalı.
Galiba gidip G213 alacağım.
Olur bir bak istersen.Siz bilirsiniz hocam ama his için redragon daha iyi ben biraz araştırayım red switch için.
Rainbow tuşlarda belirli renkler olur rgb'de birden fazla olur.Ayrıca bunlar çok sesliymiş.
Rainbow olunca rengi mi değişemiyordu?
Blue switch yerine red switch olabilir daha sessizdir.Ayrıca bunlar çok sesliymiş.
Rainbow olunca rengi mi değişemiyordu?
RGB olsun.Rainbow tuşlarda belirli renkler olur rgb'de birden fazla olur.
RGB olsun.
Red switch bakabilir misin bir de?
Hocam bu blue switch olanıyış özür dilerim bu Redragon K552 Kumara Red Switch TKL Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor link
Videoda blue switch diyor ve rainbow.
Hocam rainbowmuş yeni farkettim videoda blue switch ama red olanıda var.Videoda blue switch diyor ve rainbow.