Klavye+Mouse Tavsiyesi

Spesiyalite

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Merhaba, benzer konularda istediğim özellikte ürünleri göremedim. Alışveriş sitelerine de biraz bakındım ama bulamadım. Bana hitap eden ürünler artık üretilmiyor mu anlamadım. Klavye+Mouse set önerileri için desteğinizi rica ediyorum.

Klavye:
- RGB olmayan. Işıklı mışıklı ürünleri istemiyorum. Mümkünse siyah, kablosuz, klasik bir Q klavye.
- Multimedya tuşları olan ( F tuşlarından bağımsız). Şart değil ama mümkünse klavyenin sol veya sağ değil üst tarafında olan.
- Numlock ve Capslock ışığını gösteren. Bu sanırım bulunması en zor olanı. 1 tane bile numlock ışığı olan istediğim özelliklerde klavye bulamadım. Mecbur kalırsam Numlock ışığından feragat edebilirim.

Şu an kullandığım klavye: Logitech K270 Numlock ışığı haricinde istediğim özelliklerde bir klavyeydi. Ancak çalışmayan 3-4 tuş var şu an. Sadece 1.5 yıldır kullanıyorum, çok dandik çıktı. Dolayısıyla biraz kaliteli bir ürün istiyorum. Mekanik veya standart fark etmez, dayanıklı olsun.

Mouse:
- Silindiri kolay bozulmayan. Hassaslık vs önemli değil, silindiri en az 2 3 yıl gitsin yeterli.
- Büyük, eli kavrayan kablosuz bir mouse.

Şu an kullandığım mouse: Logitech M190 İstediğim boyutlarda olduğu için aldım. 2 yıldır kullanıyorum. Silindirin bozulması 6 ay ya sürdü ya sürmedi.

Eskiden ortalama fiyatlarda A4Tech marka klavye mouse alıp bir 4-5 yıl sıkıntısız kullanırdık. Logitech isim yaptığı için ilk defa denedim pişman oldum. Seçtiğim modeller fazla dandikti belki de, bilemiyorum.

Bütçe: Klavye+Mouse için toplam 2000 TL'den fazla vermek istemiyorum açıkçası. Kalite fark edecekse 2500'e çıkabilirim.