Yardım Klavye driver sorunu

uslumehmet1210

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba, uzun zamandır sorunsuz kullandığım klavye ansızın çalışmamaya başladı. Aygıt yöneticisine baktığım zaman 4 tane sürücü ünlem işareti gösteriyor, Driver identifier sitesinden yeni sürücüyü indirip yüklüyorum yeniden başlattıktan sonra hâla hatalı gösteriyor nerede yanlış yapmış olabilirim?

morofobik

Profesör
Reaksiyon puanı
6,911
Merhaba, uzun zamandır sorunsuz kullandığım klavye ansızın çalışmamaya başladı. Aygıt yöneticisine baktığım zaman 4 tane sürücü ünlem işareti gösteriyor, Driver identifier sitesinden yeni sürücüyü indirip yüklüyorum yeniden başlattıktan sonra hâla hatalı gösteriyor nerede yanlış yapmış olabilirim?
Sorunun bilgisayarda mı klavye de mi önce onu anlamalısın klavyeyi başka bir bilgisayarda denedin mi

morofobik

Profesör
Reaksiyon puanı
6,911
Klavye ile ilgili teknik bir sorun değilki bu Sürücü ile ilgili
emin misniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki diğer bilgisayarda da aynı sorun varsa 2 bilgisayarda da sürücü hatası mı var? Kafam karıştı

uslumehmet1210

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
emin misniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki diğer bilgisayarda da aynı sorun varsa 2 bilgisayarda da sürücü hatası mı var? Kafam karıştı
Resimde gördüğün gibi sürücü bozuk yenisini yükleyip yapılabilecek bir şey ama yükleyemedim onun için yardım istiyom yoksa yenisini alırdım zaten

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-09-10-14-04-45-55.png
    Screenshot_2023-09-10-14-04-45-55.png
    324.9 KB · Görüntüleme: 52

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
hepsini sil çıkar klavyeyi,bir kere pc yi aç kapa yap sonra kapalıyken klavyeyi takıp pc yi aç