Klasör Silemiyorum, Delireceğim!

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Arkadaşlar ben Camtasia Studio ile videolar hazırlıyordum. Klasöre koyuyordu bu videoları, ben daha sonra klasörün içinden mp4 olanı alıp siliyordum. 5 klasör silinmiyor. CMD'den denedim, unlocker hiç açılmıyor bile, deneyemedim. Adı değiştirilemiyor, silinemiyor, taşınamıyor. Klasör yok gibi, ama var. KB'si de sıfır, nasıl silerim? Ubuntu vs. denesem cd'den, windowstaki masaüstüne ulaşabilir miyim?

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kullandığın video çekme programını denetim masasından kaldırıp denedinmi?programlar böyle şeyler yapabiliyor bende ares galaxynin my shared folder klasörünü silemiyorum silince o gidiyo sistemden iyice temizlemek lazım programı

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ubuntu live cd ile yada daha başka bir linux ile örneğin şuan aklıma gelen slax ile harddisk içerisine gözatabilir ve dosyaları silebilirisiniz.

maydemir34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğin gibi;ubuntu yada baska bir linux dagıtımını pc den live cd olarak ac ve kolayca sil.

kafadar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
disk hatalarını taratıp bir dene bazen dosya silinmesine engel olabiliyor.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
unlocker neden açılmıyor ki windows 7 64 bit kullanıyorsan 64 bit unlocker indir 32 bit bende'de açılmıyordu. Unlocker 64 bit indir

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Arkadaşlar ben Camtasia Studio ile videolar hazırlıyordum. Klasöre koyuyordu bu videoları, ben daha sonra klasörün içinden mp4 olanı alıp siliyordum. 5 klasör silinmiyor. CMD'den denedim, unlocker hiç açılmıyor bile, deneyemedim. Adı değiştirilemiyor, silinemiyor, taşınamıyor. Klasör yok gibi, ama var. KB'si de sıfır, nasıl silerim? Ubuntu vs. denesem cd'den, windowstaki masaüstüne ulaşabilir miyim?

bi de unlockme dene.

o da olmazsa advancedsystem care ile tam bakım yap. orda kısayolları düzelt diye bi seçenek var o da halledebilir:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
bi de unlockme dene.

o da olmazsa advancedsystem care ile tam bakım yap. orda kısayolları düzelt diye bi seçenek var o da halledebilir:)

Ne güvenli mod işe yaradı, ne de systemcare. En son Pardus deniycem, zaten merak ediyordum, [MENTION=47793]evowinds[/MENTION] yardıım :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
disk hatalarını taratıp bir dene bazen dosya silinmesine engel olabiliyor.

Arkadaşın dediği gibi disk dosya sisteminde hata meydana gelmişse bundan da kaynaklanıyor olabilir.
CheckDisc yaparken her iki seçeneği de işaretle. Muhtemelen bilgisayarı yeniden başlatmanı isteyecek.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Arkadaşın dediği gibi disk dosya sisteminde hata meydana gelmişse bundan da kaynaklanıyor olabilir.
CheckDisc yaparken her iki seçeneği de işaretle. Muhtemelen bilgisayarı yeniden başlatmanı isteyecek.

Sorun olsa systemcare bulamaz mıydı? Başka sıkıntı yok ki, sadece bu?

Reaksiyon puanı
2,148
Kurmayacaksan gerek yok ubuntuya falan, slax indir unetbootin ile usbye yaz usbden başlat.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Sorun olsa systemcare bulamaz mıydı? Başka sıkıntı yok ki, sadece bu?
Sorun dosya sisteminde midir bilemiyorum. Sadece bir tahmin.
Dosya sistemindeki sorunları sadece bu yolla çözebilirsin. Bu tür programlar bu konuda işe yaramaz.
Bilgisayarım > C: sürücüsüne sağ tıkla > Özellikler > Araçlar > İki seçeneği de seç. > Başlat
Windows sürücüyü kullandığı için şu an tarama yapmanın mümkün olmadığını söyleyecek ve sana bir sonraki windows başlangıcında tarama yapmayı önerecek.
Bilgisayar ilk yeniden başladığında windows açılmadan tarama başlayacak. Diskin doluluğuna ve büyüklüğüne göre biraz uzun sürebilir. Bu yüzden bilgisayarla işin olmadığı zaman yap. Hem arada yapılması gereken bir şey.
Linux ile de denemelisin. Bilgisayarına şifre koyup kişisel verileri şifrelemeyi seçmediysen belgeler klasörüne erişebilirsin.

Reaksiyon puanı
2,148
Pardus da olur tabi kendi windowsun hariç herhangi bi işletim sistemi olur :) gerçi bazen windows 7 de silemediğim şeyi xp den de silemediğim oldu, işte o zaman linux gerekti :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Sorun dosya sisteminde midir bilemiyorum. Sadece bir tahmin.
Dosya sistemindeki sorunları sadece bu yolla çözebilirsin. Bu tür programlar bu konuda işe yaramaz.
Bilgisayarım > C: sürücüsüne sağ tıkla > Özellikler > Araçlar > İki seçeneği de seç. > Başlat
Windows sürücüyü kullandığı için şu an tarama yapmanın mümkün olmadığını söyleyecek ve sana bir sonraki windows başlangıcında tarama yapmayı önerecek.
Bilgisayar ilk yeniden başladığında windows açılmadan tarama başlayacak. Diskin doluluğuna ve büyüklüğüne göre biraz uzun sürebilir. Bu yüzden bilgisayarla işin olmadığı zaman yap. Hem arada yapılması gereken bir şey.
Linux ile de denemelisin. Bilgisayarına şifre koyup kişisel verileri şifrelemeyi seçmediysen belgeler klasörüne erişebilirsin.
Sanmıyorum hocam, zaten bir kaç gün önce disk gözden geçirmeyi yaptı..

Pardus da olur tabi kendi windowsun hariç herhangi bi işletim sistemi olur :) gerçi bazen windows 7 de silemediğim şeyi xp den de silemediğim oldu, işte o zaman linux gerekti :)

Üstad kurmayacağım ama, Cd'den çalıştıracağım..

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Son durum nedir [MENTION=52555]by efsane[/MENTION]? Rapor ver :D
Ona göre çözüm arayalım...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
CD den (veya USB den kurulu linux ile mesela linux mint) silemediğin hiç bir şey olmaz.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Klasör silme işlemi başarıyla tamamlandı, pardus işe yaradı. Ama beğenmedim, internete bile giremedim ya hu. :D Ubuntu devam edim ben, veya benzerleri :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Pardus'um canavar gibi. İnternette sıkıntı yok gördüğün bak. :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Klasör silme işlemi başarıyla tamamlandı, pardus işe yaradı. Ama beğenmedim, internete bile giremedim ya hu. :D Ubuntu devam edim ben, veya benzerleri :P

Sakın Ubuntuyu yükselteyim deme pişman olursun :D Ben Kubuntudan pişmanım. Kararsızlaştı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim [ Bu öğe bulunamadı Öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin sorunu çözümü - Erel Çolak ] bu site KESİNLİK çözümdür yaptım oldu.Sonunda kurtuldum :) eğer site kaldırılırsa şunları dene:
1 – Öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin sorununu veren klasörümüze geliyoruz

2 - Sağ tuşla tıklayıp : Arşive Ekle tuşuna basıyoruz. (dikkat “Arşive ekle “silinmeyen klasör adı” değil direk arşive ekle seçeneğine basın)

3 - Karşınıza çıkan ekranda sağ tarafta “Arşivleme Seçenekleri” bölümünde ilk madde “Arşivledikten Sonra Dosyaları Sil” seçeneğine tıklayın

Tamama basın.Dosyanız silindi…geçmiş olsun. son işlem olarak sıkıştırılan rar dosyasını da siliyoruz. geriye iz kalmıyor.En kolay çözümü bu şekilde