Klasör Şifreleme Programı önerileriniz

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Güzel bir klasör şifreleme programı arıyorum forumda arattım güncel konular pek yoktu olanlarda tam istediğim gibi değildi.
Şimdi benim istediğim klasöre sağ tıkla şifre koyup açmak için klasöre tıkladıgımda direk şifre istemesi öyle klasörün kaybolmasını falan istemiyorum :) klasör duracak istediğimde şifre girip açacagım var mıdır kullanan bu tarz bir program

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Bi tane mavi görüntüsü olan vardı da ismini çıkaramadım onda öyleydi galiba.. klasöre sağ tıklayıp koyup açabiliyordun..

Bu arada IObit Protected Folder'da ayarlardan "Hide" yi kapatırsan kaybolma filan olmuyor.
Sağ tıkla açıp kilitlemeyi sonraki sürümde yaparlar heralde.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bi tane mavi görüntüsü olan vardı da ismini çıkaramadım onda öyleydi galiba.. klasöre sağ tıklayıp koyup açabiliyordun..

Bu arada IObit Protected Folder'da ayarlardan "Hide" yi kapatırsan kaybolma filan olmuyor.
Sağ tıkla açıp kilitlemeyi sonraki sürümde yaparlar heralde.

bu bilgi güzel oldu :) şimdilik bununla idare edeceğiz artık teşekkürler :D

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Folder Guard senin istediğin gibi bi program, yalnız ücretli, ve crack de yapamazsın,son sürümleri kurulum aşamasında internet bağlantısı istiyor.
Eski sürümlerinde böyle bir problem yok.

Şifrelemek istediğin klasörü programın kendi arayüzünden 1 kereye mahsus olarak şifreliyorsun, daha sonra o klasöre girmek isteyince engelli diye uyarı çıkıyor, mause ile sağ tıklayınca unlock yazısına tıklıyorsun şifre istiyor şifre girince açılıyor, klasörü tekrar kilitlemek için mause ile sağ tıklayıp lock yazısına tıklıyorsun tekrar kilitleniyor.

Folder-Guard-Professional.gif

2pyygwp.jpg

Mause sağ tık menüsüne bu özelliği eklemek için settings'den bu ayarlarda yapman gerek.
3090f0j.jpg

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Folder Guard senin istediğin gibi bi program, yalnız ücretli, ve crack de yapamazsın,son sürümleri kurulum aşamasında internet bağlantısı istiyor.
Eski sürümlerinde böyle bir problem yok.

Şifrelemek istediğin klasörü programın kendi arayüzünden 1 kereye mahsus olarak şifreliyorsun, daha sonra o klasöre girmek isteyince engelli diye uyarı çıkıyor, mause ile sağ tıklayınca unlock yazısına tıklıyorsun şifre istiyor şifre girince açılıyor, klasörü tekrar kilitlemek için mause ile sağ tıklayıp lock yazısına tıklıyorsun tekrar kilitleniyor.

Folder-Guard-Professional.gif

2pyygwp.jpg

Mause sağ tık menüsüne bu özelliği eklemek için settings'den bu ayarlarda yapman gerek.
3090f0j.jpg

8.4 versiyonunu kurdum kayıt işlemini falan yaptımda o sağ tıka ekleyemedim aynen göstediğin gibi yaptım bir eksiklik var sanıırm

---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:08 ----------

Tamamdır yaptım :) sağ tık menüsünde lock cıkması için önce program arayüzünde klasörü eklemek gerekiyormus :)

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
File-Settings bölümünde olması lazım, ben 7.92 sürümünü kullanıyorum o yüzden 8.4 de o ayar nasıl bilmiyorum ayarları karıştırıp shorcut menu ile ilgili birşey görürsen işaretlemen lazım.

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

Tamam hallolduysa sevindim :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
File-Settings bölümünde olması lazım, ben 7.92 sürümünü kullanıyorum o yüzden 8.4 de o ayar nasıl bilmiyorum ayarları karıştırıp shorcut menu ile ilgili birşey görürsen işaretlemen lazım.

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

Tamam hallolduysa sevindim :)

tamamdır :) tam istediğim klasörü bir kereye mahsus gösteriyorsun programa sonar her girmek istediğin şifre istiyor :) bu arada klasörde işimiz bittiğinde tekrar kilitlemeyi unutmamak gerek :D

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Tam istediğin gibi bir program olduğunu biliyordum zaten, çünkü zamanında bende senin aradığın gibi bir program arıyordum, denemediğim pro kalmadı, ama bunun gibisi yok. Uzun zamandır bunu kullanıyorum. :thumbup:

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Tam istediğin gibi bir program olduğunu biliyordum zaten, çünkü zamanında bende senin aradığın gibi bir program arıyordum, denemediğim pro kalmadı, ama bunun gibisi yok. Uzun zamandır bunu kullanıyorum. :thumbup:

bu son versiyonu istiyorsan özelden atabilirm :)

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Ben onu daha önce indirdim de, internet bağlantısı istedi diye eski sürüme dönmüştüm.
zaten aralarında büyük bi fark olduğunu sanmam, fark olsada bana şu an varolan özellikleri yetiyor.
yine de teşekkür ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar, bu programı kurdum deneme sürümü sonra izine gittim geldim şifrelediğim dosyalar açılmadı şifreyi girdiğim halde açılmıyor örneğin word normal gözüküyor tıklayınca sorun çıkarıyor
hemen herşeyi denedim
folder guardı çözecek birşey lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Odesa dan uzak durun. Bildiğin sahtekarlar. Şöyle güzel bi kilitleme programı bulun. amatör ve özünde insanları kandırmaya yönelik bir çaba. Sonunda klasörünüz kilitlenip kalıyor ve açmak için sizden para istiyorlar. Böyle sahtekarlardan uzak durun derim.