Klasör Kurtarmak? (Recovery)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adem54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sayın SDN üyeleri,

ben silinmiş dosyalarımı O&O Disk Recovery ile sorunsuza geri getirebiliyorum gayet güzel her dosya türünü ayrı ayrı buluyor fakat bu sefer benim sildiğim bir klasöre ihtiyacım var onu nasıl geri getirebilirim.

Application Data içindeki Mozilla ve Thunderbird klasörlerini geri getirmem lazım. Binlerce yer imim ve binlerce postam oradaydı yedekleme yapmayı unutarak format attım.

Uzun sözün kısası o klasörleri tekrar geri getirme şansım var mı?

Teşekkürler.

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
klasör sistemi işin içine girince daha sağlam bi program olması lazım yapanlar var ama nasıl yapılıyor bende merak ediyorum klasör olarak farklı

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yanlışlıkla format attım. bütün resim ve belgelrim silindi Recuva ile hepsini geri getirdi
Ayarlar bölümünden Eylemler menüsünü seç ve bütün kutucukları işaretle. uzun sürer ama dosyaları bulursun

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim ama zaten ben dosyaları geri getirebiliyorum hemde hepsini tek tek. Türlerine ayrıştırılmış şekilde :)

Ama bana klasör lazım dediğim gibi Mozilla ve Thunderbird klasörleri lazım tek tek içindeklerinin bulunması ve bilinmesi imkansız olacağı için o yöntem işime yaramıyor. Klasörü geri getirmeyi daha önce duymadım ama bilenleriniz vardır diye size soruyorum ve yarına kadar yaptım yaptım yapamadım yapamadım :)

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım okadar önemliyse bastırırsın parayı istanbulda veri kurtarma şirketi var orada kurtarsınlar madem bu kadar önemli.Ben sana seçeneği sundum kendin yapmak istiyorsan recuva burda tek tek bulur alırsın çoğu şeyi geri getiriyor.Sanki programı kullandında konuşuyorsun.Kurtarma seçenekleri var aradığın dosyanın nerede olduğuna dair varsa geri getiriyor.