Klasik Gitar Tavsiyeleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maho80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar forumda arama yaptım ama istediğim sonuca ulaşamadım. Ben internetten almak istiyorum mesela hepsiburada.com . Ancak 3-4 tane beğendim hangisi olduğuna karar veremedim. 100 liranın altında olması gerekiyor hem yeni başlayacağım hem burs ile alacağım. Pahalı bir şey olursa burs biter bana para da lazım oluyor. Önerebileceğiniz gitarlar özellikleri değil gitarlar kullandığınız olabilir birinde görüp beğendiğiniz olabilir cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. İyi günler...

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
bende laguna var.ikinci el almıştım ben 60 TL'ye.sıfırıda 80-100 civarıydı.ama hepsiburada'da yok sanırım.eğer solo'da düşünüyorsan kesinlikle cutaway bir model al.ben öyle yaptım.sonra da telleri değiştirdim.memnunum gitardan.ha bi de benim gibi tırnak uzatamıyorsan tırnak penası al.:) çok kullanışlı oluyor alıştıktan sonra.

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buradanda alırım önemli değil penayı zaten düşünüyorum tırnak işi bana göre değil :D Teşekkür ederim yaklaşık 20 saat içinde cevap yazan tek kişisin.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
100 ytl ye kadar alacağın sıfır gitarlardan pek büyük beklentiye girme, tavsiyem o paraya ikinci el bi gitar al, yeri geliyor 150-200 tl lik gitarları ikinci el diye ucuza satıyorlar, müzikle ilgili forumları araştır, bulduğun gitarların sıfır fiyatlarını karşılaştır, sonuçta öğrenmek için gitar bakıyorsun cutaway bir model işini şu an için görmez, öncelikle akorları öğreneceksin senin olayın en çok ilk 5 pozisyonda aşağılara inip solo atmıyacaksın.

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
valencia da alabilirsin güzeldir ama biraz kalıbı büyüktür.

Revahak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arenas öneririm 160 TL filan ama elektro ve ekolayzırı da var.
Sesi de çok temiz. Ben de oradan aldım.
100 TL ye düz bi gitar alacağına 160 a bunu al stüdyo kalitesinde kayıtlarda yapabilirsin.

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sağolun önerilerinizi dikkate alacağım