- Reaksiyon puanı
- 260
KKTC diyor oranın kendi cumhurbaşkanı var kendi siyasi kararını alıyorFaiz indirmeye devam.
Şu anda başımızdaki Cumhurbaşkanı faiz indirmekten bahsediyor.Dolar 17tl yi gördü.Bu gidişle 30tl yi geçecek.Bu kadar enflasyona rağmen hala faiz indirmekten bahseden bir zihniyeti eleştirmekte haklıyım.KKTC diyor oranın kendi cumhurbaşkanı var kendi siyasi kararını alıyor
Arkadaş sen hiçbirşey bilmiyorsun haber KKTC'den bahsediyor.Adayı başka bir cumhurbaşkanı yönetiyor sen recep tayyip erdoğan diyorsun boşver sen haklısınŞu anda başımızdaki Cumhurbaşkanı faiz indirmekten bahsediyor.Dolar 17tl yi gördü.Bu gidişle 30tl yi geçecek.Bu kadar enflasyona rağmen hala faiz indirmekten bahseden bir zihniyeti eleştirmekte haklıyım.
NAS var nasŞu anda başımızdaki Cumhurbaşkanı faiz indirmekten bahsediyor.Dolar 17tl yi gördü.Bu gidişle 30tl yi geçecek.Bu kadar enflasyona rağmen hala faiz indirmekten bahseden bir zihniyeti eleştirmekte haklıyım.
K.K.T.C Cumhurbaşkanı’da aynı Tayyip Erdoğan gibi kötü yönetiyor.Bunu anlatmaya çalıştım.Arkadaş sen hiçbirşey bilmiyorsun haber KKTC'den bahsediyor.Adayı başka bir cumhurbaşkanı yönetiyor sen recep tayyip erdoğan diyorsun boşver sen haklısın
K.K.T.C Cumhurbaşkanı’da aynı Tayyip Erdoğan gibi kötü yönetiyor.Bunu anlatmaya çalıştım.
Aaaa vatan haini(!). Ekonomi süper?.K.K.T.C Cumhurbaşkanı’da aynı Tayyip Erdoğan gibi kötü yönetiyor.Bunu anlatmaya çalıştım.
Aaaa vatan haini(!). Ekonomi süper?.
K.K.T.C de değil Türkiye’de yaşıyorum.Yazdıklarımın arkasındayım.K.K.T.C de kötü yönetiliyor,Türkiye’de kötü yönetiliyor.Bunu istediğin gibi yorumlayabilirsin umrumda değil.Ekli dosyayı görüntüle 171126Ekli dosyayı görüntüle 171127Ben birşey demiyorum mesajlarınız olayı açık bir şekilde Sn.Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin üzerine yüklediğiniz ve sizin mesajı yanlış anlayarak Türkiyeden bahseddiğiniz belli oluyor.
Ya siz KKTC'de yaşıyorsunuz ki o zaman bu durumdan sn.cumhurbaşkanımızı suçlu tutamazsınız yada siz gerçekten başlığı okumadınız
Rauf denktaşı kahrından öldürdüler sonra yumurta ikizi biri geldi Kıbrısta helak oldu, Amerika işini biliyor ülke bırakmadı piyasadaK.K.T.C de değil Türkiye’de yaşıyorum.Yazdıklarımın arkasındayım.K.K.T.C de kötü yönetiliyor,Türkiye’de kötü yönetiliyor.Bunu istediğin gibi yorumlayabilirsin umrumda değil.
Ben zaten istediğim gibi yorumlarım sanada nasılsın yorumlayacağımı sormadım ki benim yorumlayabilmem ile ilgili bir yorum yapıyorsun benim yorumlayabilmem bana kalmış sen sadece ne yazdığımla ilgili cevap yaz.K.K.T.C de değil Türkiye’de yaşıyorum.Yazdıklarımın arkasındayım.K.K.T.C de kötü yönetiliyor,Türkiye’de kötü yönetiliyor.Bunu istediğin gibi yorumlayabilirsin umrumda değil.