Haber KKTC'de En Ucuz Ekmek 7 TL Oldu

Buse Özübek

SDN
SDN
Reaksiyon puanı
260
Ülkede dövizde yaşanan yükselişin ardından akaryakıt, ev tipi tüp gazın ardından ekmeğe de zam geldi.

En ucuz ekmek türlerinden biri olan somun ekmeğin fiyatı 7 TL'ye ulaştı.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
KKTC diyor oranın kendi cumhurbaşkanı var kendi siyasi kararını alıyor
Şu anda başımızdaki Cumhurbaşkanı faiz indirmekten bahsediyor.Dolar 17tl yi gördü.Bu gidişle 30tl yi geçecek.Bu kadar enflasyona rağmen hala faiz indirmekten bahseden bir zihniyeti eleştirmekte haklıyım.

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,363
Şu anda başımızdaki Cumhurbaşkanı faiz indirmekten bahsediyor.Dolar 17tl yi gördü.Bu gidişle 30tl yi geçecek.Bu kadar enflasyona rağmen hala faiz indirmekten bahseden bir zihniyeti eleştirmekte haklıyım.
Arkadaş sen hiçbirşey bilmiyorsun haber KKTC'den bahsediyor.Adayı başka bir cumhurbaşkanı yönetiyor sen recep tayyip erdoğan diyorsun boşver sen haklısın

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Arkadaş sen hiçbirşey bilmiyorsun haber KKTC'den bahsediyor.Adayı başka bir cumhurbaşkanı yönetiyor sen recep tayyip erdoğan diyorsun boşver sen haklısın
K.K.T.C Cumhurbaşkanı’da aynı Tayyip Erdoğan gibi kötü yönetiyor.Bunu anlatmaya çalıştım.

Son düzenleme:

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,363
K.K.T.C Cumhurbaşkanı’da aynı Tayyip Erdoğan gibi kötü yönetiyor.Bunu anlatmaya çalıştım.
Screenshot_20220608-130103_Chrome.jpg
Screenshot_20220608-130113_Chrome.jpg
Ben birşey demiyorum mesajlarınız olayı açık bir şekilde Sn.Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin üzerine yüklediğiniz ve sizin mesajı yanlış anlayarak Türkiyeden bahseddiğiniz belli oluyor.

Ya siz KKTC'de yaşıyorsunuz ki o zaman bu durumdan sn.cumhurbaşkanımızı suçlu tutamazsınız yada siz gerçekten başlığı okumadınız

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Ekli dosyayı görüntüle 171126Ekli dosyayı görüntüle 171127Ben birşey demiyorum mesajlarınız olayı açık bir şekilde Sn.Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin üzerine yüklediğiniz ve sizin mesajı yanlış anlayarak Türkiyeden bahseddiğiniz belli oluyor.

Ya siz KKTC'de yaşıyorsunuz ki o zaman bu durumdan sn.cumhurbaşkanımızı suçlu tutamazsınız yada siz gerçekten başlığı okumadınız
K.K.T.C de değil Türkiye’de yaşıyorum.Yazdıklarımın arkasındayım.K.K.T.C de kötü yönetiliyor,Türkiye’de kötü yönetiliyor.Bunu istediğin gibi yorumlayabilirsin umrumda değil.

Reaksiyon puanı
4,725
K.K.T.C de değil Türkiye’de yaşıyorum.Yazdıklarımın arkasındayım.K.K.T.C de kötü yönetiliyor,Türkiye’de kötü yönetiliyor.Bunu istediğin gibi yorumlayabilirsin umrumda değil.
Rauf denktaşı kahrından öldürdüler sonra yumurta ikizi biri geldi Kıbrısta helak oldu, Amerika işini biliyor ülke bırakmadı piyasada

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
İki tarafta kötü yönetiliyor. Türkiye'de asgari ücret 4,253 TL, ekmek ise ne yazık ki bölgeden bölgeye değişiyor ve ortalama 4 TL diyelim. Ortalama bir ayda 1063 adet ekmek alınabiliyor

KKTC'de asgari ücret 6,090 TL, 870 adet ekmek alınabiliyor.

KKTC'de yaşamın pahalı olduğunu herkes biliyor. O yüzden ekmek fiyatları can sıkıcı düzeyde cidden...

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,363
Ben zaten istediğim gibi yorumlarım sanada nasılsın yorumlayacağımı sormadım ki benim yorumlayabilmem ile ilgili bir yorum yapıyorsun benim yorumlayabilmem bana kalmış sen sadece ne yazdığımla ilgili cevap yaz.

Sende istediğin gibi yorumluyorsun ve bana yazmadığın sürecen bundan sonra umurumda değil.

Evet hayat pahalandı doğru bu heryerde böyle bayramdan sonra almanyaya gidicem resim atayım mı ? Ekmek 10 Euro olur diyor benim oradaki çalışanlarım