Kızlarla Chat için önerebileceğiniz site

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Parasız arkadaş olarak ekleli değil facebook değil yani

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kanka omegle takıl benim arkadaş vardı gece gündüz omegle takılıyordu sanki yabancılarla işi ilerletip görüşebilecekmiş gibi.Kız kız diye yanıp tutuşuyordu bilmiyorum derdine deva oldumu ama sen dene bir olursa bize de haber ver.

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kanka omegle takıl benim arkadaş vardı gece gündüz omegle takılıyordu sanki yabancılarla işi ilerletip görüşebilecekmiş gibi.Kız kız diye yanıp tutuşuyordu bilmiyorum derdine deva oldumu ama sen dene bir olursa bize de haber ver.
evet hocam omegalada bulursun yabancılardan bi kaç tane:biggrin:

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
@ReDo sen bu işi biliyon haa...:D

Chat dedinizde bigün Brezilya lı bi bayan arkadaşla chatleşiyoruz... Kız dedikii ben gidiyorum hemen döneceğim dedi bende sordum nereye gidiyorsun diye... Kız cevaben tuvalete dedii.:D Allah seni bildiği gibi yapsın dedim o günden sonra kimseyle chatleşmiyorum....

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ne tür sohbet arıyorsun onuda belirtseydin bari camlı camsız :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
@ReDo sen bu işi biliyon haa...:D

Chat dedinizde bigün Brezilya lı bi bayan arkadaşla chatleşiyoruz... Kız dedikii ben gidiyorum hemen döneceğim dedi bende sordum nereye gidiyorsun diye... Kız cevaben tuvalete dedii.:D Allah seni bildiği gibi yapsın dedim o günden sonra kimseyle chatleşmiyorum....

Ne kızLar gördüm bi biLsen :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İşi bilenler nasılda belli oluyor :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Ramazan sonrasına hazırlık yapıyorsun galiba :D

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
bos ver kardeş napacan ya gel bilim teknikle ugras onla ilgili chat adresleri vereyim ne dersin

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
ivmu yu dene arkadaşım kesin bulursun bir çok arkdaşım ivmunun hayrını gördüler ama bana soracak olursan ivmuyla felan hiç uğraşmıyorum direk gördüğüme yazılıyorum biri olmassa biri oluyo muhakkak hiç bişey gerçekteki gibi güzel olmuyo :D