Yardım Güvenli filim indirmek istiyorum site önerisi.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,826
İndirmeden de bir çok yerde izleyebiliyorsun. Bu kadar seçenek varken indirip tekrar izlemek çok sıkıcı olmaz mı? Ben aynı filmi kesinlikle ikince kez izleyemem. Zaten ne olacağı en başından belli.

hakarümen3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İndirmeden de bir çok yerde izleyebiliyorsun. Bu kadar seçenek varken indirip tekrar izlemek çok sıkıcı olmaz mı? Ben aynı filmi kesinlikle ikince kez izleyemem. Zaten ne olacağı en başından belli.
okulda izlemek için indirmek istiyorum

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,049
Türkcell’liyim bu yüzden TV+ kullanıyorum.

Hem kullanmış olduğum pakette aylık 5 GB TV+ paketim var hemde ayda 99,99 TL gibi cüzii bir ücret ile birçok filmi izleyebiliyorum.

Böylece indirmek güvenmek felan bunlar ile uğraşmıyorum

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,307
güvenli site yoktur,internette filim indirmek için 3 4 site var,ayrıca youtube,ok.ru(rus sitelerinde) filim indirmeleri mevcut,ayrıca önemli program sitesinde bokset serili filimlerde var
buradan site ismi vermem uygun değil,siz internette öncelik olarak örnek olarak
star wars Türkçe izle dye aratın,gelen sitelerde indir butonu olanları göreceksiniz,tabi şuda var,her sitenin indirmesi farklıdır onada çok dikkat edeceksiniz,bu konularda tecrübe edindikce sorun yaşamazsınız

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,049
En güvenli film parasını verip üyeliğini alıp seçip izlediğin filmdir