Valla öyleleride var ustam ama hakikaten gösteriş diye genellememek lazım ??Gösteriş
Kadınların her işi gösteriş
1 saat makyaj yapandan ne bekliyorsun??
Şöyleki güzel görünmek için yapanda varValla öyleleride var ustam ama hakikaten gösteriş diye genellememek lazım ??
Güzel görünmek için gezenler zaten güzel görünmüyor onu bende sevmiyorumŞöyleki güzel görünmek için yapanda var
Dikkatleri üzerine çekmeye çalışanda var
En nefret ettiğim tipler öyle kızlar
Bi yönden katılıyorum?Çok basit bir cevabı var. Size ne yahu?
Merak etmek diye bi şey var insanlar bi şeyi merak edebilir bende merak ettim düşündüm sebep bulamadım insanlara sordum bunda bi sakınca görmedimÇok basit bir cevabı var. Size ne yahu?
Hemde nasıl giriyor ? aman bizim okuldaki kızlar görmesin mezun olcaz adımız çıkmasın ?Bu konu birazda dedikoduya giriyor aman dikkat?
Hocam sorduğun soru bana biraz art niyetli gibi geldi belki de öyle değilsindir bilmiyorum yanlış anlama. Ama hoşlanmıyorsan bakmazsın bu kadar basit şahsen ben de 100 kilo kızların göbeklerini açmasını beğenmiyorum ama aynı zamanda 3 gün fitnessa giden elemanların sokakta üzerlerine yapışan atletle gezmelerini de sevmiyorum. Ama sorgulamıyorum görünce kafamı çeviriyorum çünkü herkes istediğini giymekte özgürMerak etmek diye bi şey var insanlar bi şeyi merak edebilir bende merak ettim düşündüm sebep bulamadım insanlara sordum bunda bi sakınca görmedimÇok basit bir cevabı var. Size ne yahu?
Edit: Yazım hatası
Asla art niyet yok sadece cidden baya uzun zamandır kafa yorduğum konuydu çıkmaza girdim sorayım dedimHocam sorduğun soru bana biraz art niyetli gibi geldi belki de öyle değilsindir bilmiyorum yanlış anlama. Ama hoşlanmıyorsan bakmazsın bu kadar basit şahsen ben de 100 kilo kızların göbeklerini açmasını beğenmiyorum ama aynı zamanda 3 gün fitnessa giden elemanların sokakta üzerlerine yapışan atletle gezmelerini de sevmiyorum. Ama sorgulamıyorum görünce kafamı çeviriyorum çünkü herkes istediğini giymekte özgür
En mantıklı açıklama.Moda olan her şey yapılır.
Bu kadar kafanı yormaya değecek bir şey değil benceAsla art niyet yok sadece cidden baya uzun zamandır kafa yorduğum konuydu çıkmaza girdim sorayım dedimHocam sorduğun soru bana biraz art niyetli gibi geldi belki de öyle değilsindir bilmiyorum yanlış anlama. Ama hoşlanmıyorsan bakmazsın bu kadar basit şahsen ben de 100 kilo kızların göbeklerini açmasını beğenmiyorum ama aynı zamanda 3 gün fitnessa giden elemanların sokakta üzerlerine yapışan atletle gezmelerini de sevmiyorum. Ama sorgulamıyorum görünce kafamı çeviriyorum çünkü herkes istediğini giymekte özgür
Etrafımda çoğu kız böyle gezince yormamak elde değil ki ?Bu kadar kafanı yormaya değecek bir şey değil bence![]()
Bu kadar sıradan bir şeyi bu kadar fazla uzatmak saçma. Bazı şeylerin belli bir sebebi yoktur...Etrafımda çoğu kız böyle gezince yormamak elde değil ki ?
Şimdi şu da var ustam biliyorum saçma ama o kadar fazla insan böyle geziyor ki artık benden yaşça 8 yaş aşağıda kız bil böyle gezer olmuş bende bunları göre göre artık sebepsizce merak eder oldumBu kadar sıradan bir şeyi bu kadar fazla uzatmak saçma. Bazı şeylerin belli bir sebebi yoktur...
forumda konusu açılacak kadar dikkat çeken bir eylem ise amacını fazlasıyla yerine getiriyor demektir.
"bir kadın, arkadaşına sormuş, erkeklerden telefon numarasını istemenin taktiği nedir diye, arkadaşı demişki, git direk iste, tc numarasına kadar verir zaten"
yani kadın ne yapsa dikkat çeker, çünkü erkeğin zaafı var.
Bunun sebebini onlarda sorsan onlarda bilmez. Bu senin şort giyen gibi bir şey.Şimdi şu da var ustam biliyorum saçma ama o kadar fazla insan böyle geziyor ki artık benden yaşça 8 yaş aşağıda kız bil böyle gezer olmuş bende bunları göre göre artık sebepsizce merak eder oldum
Evet moda diye çuvalla bile gezerler?En mantıklı açıklama.
?????? bu iyiydi??forumda konusu açılacak kadar dikkat çeken bir eylem ise amacını fazlasıyla yerine getiriyor demektir.
"bir kadın, arkadaşına sormuş, erkeklerden telefon numarasını istemenin taktiği nedir diye, arkadaşı demişki, git direk iste, tc numarasına kadar verir zaten"
Evet moda diye çuvalla bile gezerler?
---- Mesajlar birleştirildi ----
?????? bu iyiydi??
forumda konusu açılacak kadar dikkat çeken bir eylem ise amacını fazlasıyla yerine getiriyor demektir.
Forumda feminist varmı ama en büyük soruda o ?Yanlış sularda yüzüyorsun
Şimdi bir feminist çıksa kadınlar erkeklerin ilgisini çekmek için yaşamaz diye başlayan bir paragraf yazsa yeridir![]()
İstediğiniz kadar özgürlük deyin bunun adına yine de bakınca iğreniyorum.
Şu Türk insanı bi birbirine saygılı olmayı bi öğrenemedi...