Kızın biri size el hareketi yapsa ne yaparsınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jomily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Bu akşamüstü parkta bankta otururken dönüp arkamı 22-23 yaşlarında kızın birine bakıyordum.sadece pona değil etraftaki diğer kızları da süzüyordum :) önce ne bakıyorsun gibi bana dudak işareti yaptı.ben tabii o arada utangaç biri olduğum için hiçbir tepki veremedim.önüme dönüp bir süre bakmadım.sonra bir ara arada bir geriye dönüp yine baktım.bu sefer kendi uzun uzun bana bakıyordu.yandaki kız arkadaşlarına benim hakkımda birşeyler söylüyordu.yaşça benden baya küçüktü.sonra iki parmağının arasına baş parmağını sokup bana el işareti yapmaya başladı :D sonra kalkıp gittiler.giderlerken de ileride durup bir süre bana baktılar sonra yollarına devam ettiler.gidip konuşamadım içim içimi yiyor.sonra etrafta çok aradım ama bulamadım.yani iş işten geçmişti.siz olsaydınız ne yapardınız :) neden böyle bir harekette bulundu anlamadım.kızdığı için mi o hareketi yaptı yoksa istiyormuydu anlayamadım :) yoksa peşine gitmemekle,konuşmamakla iyi mi ettim ?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Gidip derdini öğrenmeliydin :)

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
hocam istese ne olur istemese ne olur hoşlanma belirtisi olarak hareket çekiyor olsa rahatlayacak mısınız ?, en iyisini yapmışsınız konuşmamakla.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Bak dostum el hareketi ikiye ayrılır. Orta parmak ise hoşlanma belirtisi olabilir onunla konuşmaya gitmelisin. Nah işareti şeklindeyse oradan uzaklaş.

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
"İki parmağının arasına baş parmağını sokup bana el işareti yapmaya başladı." Anlatım tarzın güzel :)
Konuşmamakla iyi etmişsin. İstese gelir tanışıp bir şeye ihtiyacın var mı diye seninle konuşurdu zaten.

Ya ben Yozgat'a atandığımda ilk manitam soğuktan elimi alıp kendi bacak arasının üstüne doğru üşümesin diye koymuştu. Sonraları eve geldi dertleştik, ..... işte. Ne düşünceli kızlar var. Sağ olsunlar.

boysofhell

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bence "nah" anlamında yapmış. Boşuna bakma gibisinden :grimacing:
Bu akşamüstü parkta bankta otururken dönüp arkamı 22-23 yaşlarında kızın birine bakıyordum.sadece pona değil etraftaki diğer kızları da süzüyordum :) önce ne bakıyorsun gibi bana dudak işareti yaptı.ben tabii o arada utangaç biri olduğum için hiçbir tepki veremedim.önüme dönüp bir süre bakmadım.sonra bir ara arada bir geriye dönüp yine baktım.bu sefer kendi uzun uzun bana bakıyordu.yandaki kız arkadaşlarına benim hakkımda birşeyler söylüyordu.yaşça benden baya küçüktü.sonra iki parmağının arasına baş parmağını sokup bana el işareti yapmaya başladı :D sonra kalkıp gittiler.giderlerken de ileride durup bir süre bana baktılar sonra yollarına devam ettiler.gidip konuşamadım içim içimi yiyor.sonra etrafta çok aradım ama bulamadım.yani iş işten geçmişti.siz olsaydınız ne yapardınız :) neden böyle bir harekette bulundu anlamadım.kızdığı için mi o hareketi yaptı yoksa istiyormuydu anlayamadım :) yoksa peşine gitmemekle,konuşmamakla iyi mi ettim ?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bak dostum el hareketi ikiye ayrılır. Orta parmak ise hoşlanma belirtisi olabilir onunla konuşmaya gitmelisin. Nah işareti şeklindeyse oradan uzaklaş.

''Nah'' haraketi yapmış diyor ya zaten .d

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ne edpsiz millet olmuşuz tanımadığın insana el hareketi çekilir mi? hemde amerikan özentileri gibi gençlik bitmiş ...
diyen amcalar nerde?

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Gidip derdini öğrenmeliydin :)

bende çekingenlik var.ayrıca kadınlardan da korkuyorum.bazılarında her türlü şeytanlık var.başı derde sokabilir.bu konularda şansızım .
lise yıllarında yine benzeri olmuştu.parkta kızın biriyle tanıştım tam oturup konuşuyorduk meğerse ben farkında olmadan başka erkeklere de bakıyordu.neredeyse o baktıkları erkeklere kavga edecektim.başkası her türlüsünü yaoar sıkıntı olmaz,ben bir laf söylesem başım bin türlü girer diye düşünüyorum

Konu gerçek mi? Bana bir şeyler oldu da.
evet .gerçek benimde ilk defa başıma geldi

hocam istese ne olur istemese ne olur hoşlanma belirtisi olarak hareket çekiyor olsa rahatlayacak mısınız ?, en iyisini yapmışsınız konuşmamakla.
hoşlanma belirtisi olduğunu sanmıyorum

aynen nah işareti yaptı :D ben sadece bakıyorum.ne bir cevap verebiliyorum,nede onun gibi bir işaret.sadece o işareti görünce biraz güldüm :)

"İki parmağının arasına baş parmağını sokup bana el işareti yapmaya başladı." Anlatım tarzın güzel :)
Konuşmamakla iyi etmişsin. İstese gelir tanışıp bir şeye ihtiyacın var mı diye seninle konuşurdu zaten.

Ya ben Yozgat'a atandığımda ilk manitam soğuktan elimi alıp kendi bacak arasının üstüne doğru üşümesin diye koymuştu. Sonraları eve geldi dertleştik, ..... işte. Ne düşünceli kızlar var. Sağ olsunlar.

açıkça belirtmek istemedim.:)

Bence "nah" anlamında yapmış. Boşuna bakma gibisinden :grimacing:

ya tamam da başka kızlar olsa böyle tepki vermez.yüzünü ekşitir.yani bakmamdan rahatsız olduysa dönüp önüne bakar.oturduğun banktan kafasını çevirip bana bakıyor.kalktı gidiyorlar.sonra ileride tekrar dönüp bakıyor.acaba peşine gelmemi mi istedi anlayamadım :D
Bence sanki birşeyler istiyor gibiyidi :D
Her zaman böyle fırsatlar elime geçmiyor.kırk yılda bir oluyor.içim yanıyor nasıl kaçırdım ya :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
el hareketini bilmemde sınavdan çıkmıştım bahçeye indim tam karşımda ki kız göz kırpmıştı.
içimden bana değildir olm kız belki göz nezlesi olmuştur istemsizce göz kırpmıştır diyip ortamdan uzaklaşmıştım

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
el hareketini bilmemde sınavdan çıkmıştım bahçeye indim tam karşımda ki kız göz kırpmıştı.
içimden bana değildir olm kız belki göz nezlesi olmuştur istemsizce göz kırpmıştır diyip ortamdan uzaklaşmıştım
ahahahaha , hocam efsanesiniz :D

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
yok hocam tepkinize dedim ahahaha :D , siz direkt böyle diyince arkadaş ortamım geldi aklıma , bizde aynı muhabbeti yapıyoruz bazen ondan dolayı güldüm öyle :D

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
aynen tik falanda olabilir :D
bende bir ara yorgunken ve sinirlendiğimde gözlerimin ikisini birden istemsizce kırpıyordum.bir ara kızarkadaşımla dolaşırken bana etraftakilere göz hareketlerinle işaretleşiyormusun diyerek takılmıştı :D