Haber Kızılay deprem'in 3. gününde Ahbap'a çadır satmış

Reaksiyon puanı
61
Cumhuriyet yazarı Murat ağırel, Kızılay hakkındaki skandal gerçeği açıkladığı bir haber kaleme aldı.
Buna göre; Kızılay, depremin üçüncü gününde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptı.

Screenshot 2023-02-26 at 11-32-28 Murat AĞIREL Twitter'da.png

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hiç şaşırmadım.

Harbi bende hiç şaşırmadım Muhalif medya gene döktürmüş...

Ama tabii ki her zaman ki gibi Eksik bilgi ve ALGI başlık.

Haluk Levent açıklamasının devamında "Sonra öğrendik. Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş. Kızılay'ın alt iştiraki olan tüzel kişilikmiş. Kızılay da bu şirketten çadırları faturalı satın alıyorlarmış Ahbap da aynı yöntemle toplanan bağışlarla bu şirketten satın alma gerçekleştirmiştir. Zaten sitelerinde açıklama bulunuyor. Ve Kızılay yetkilileri bana 'bu toplanan paralarla ham madde ve kumaş satın alınıp tekrar Çadır üretilip vatandaşa ücretsiz olarak dağıtılıyor' dediler" dedi.

Son düzenleme:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Harbi bende hiç şaşırmadım Muhalif medya gene döktürmüş...

Ama tabii ki her zaman ki gibi doğru değil. Eksik bilgi ve ALGI başlık.

Haluk Levent açıklamasının devamında "Sonra öğrendik. Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş. Kızılay'ın alt iştiraki olan tüzel kişilikmiş. Kızılay da bu şirketten çadırları faturalı satın alıyorlarmış Ahbap da aynı yöntemle toplanan bağışlarla bu şirketten satın alma gerçekleştirmiştir. Zaten sitelerinde açıklama bulunuyor. Ve Kızılay yetkilileri bana 'bu toplanan paralarla ham madde ve kumaş satın alınıp tekrar Çadır üretilip vatandaşa ücretsiz olarak dağıtılıyor' dediler" dedi.
Hocam ben artık bu konularda tartışmak istemiyorum.Burda sabaha kadarda tartışsak iş kalp kırmadan öteye gitmeyecek.Seçimde her şey belli olacak.Hükümetin 20 yılda ciddi hataları var.Özellikle maden ocakları ve Depremde ciddi kayıplar oldu.Buna rağmen halk hala bu hükümet devam etsin diyorsa dahada bu ülkede yaşanacak hiç bir olumsuzluğa üzülmem. Not: Haluk Levent kendisini yerden yere vuranlara Afad’da bizimdir Ahbap’da bizimdir diyerek en güzeli cevabı vermiştir.

Son düzenleme:

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,934
AHBAP niye başka bir yerden alamamış? Bu Ahbap ne iş yapar diye sormazlar mı adama? Kendi yandaşlarıysa sormazlar elbet te.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki, AHBAP o çadırları dağıtmış mı? Yoksa sipariş varmiş ve henüz bekliyorlar mı? Depolarda mı bekletiyorlar?

Reaksiyon puanı
61
Türk Eczacılar Birliği Başkanı Arman Üney: “Tanesi yaklaşık 140 bin TL fiyatla 76 metrekare büyüklüğünde 5 adet çadırı Kızılay’dan satın aldık.”
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumhuriyet yazarı Murat ağırel, Kızılay hakkındaki skandal gerçeği açıkladığı bir haber kaleme aldı.
Buna göre; Kızılay, depremin üçüncü gününde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptı.

Ekli dosyayı görüntüle 179656

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Türk Eczacılar Birliği Başkanı Arman Üney: “Tanesi yaklaşık 140 bin TL fiyatla 76 metrekare büyüklüğünde 5 adet çadırı Kızılay’dan satın aldık.”

Eksik söylem var orada. Çadırları Kızılay'dan almıyorlar.

"Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş. Kızılay'ın alt iştiraki olan tüzel kişilikten" alıyorlar.

Kızılayda çadırlarını bu kurumdan PARA İLE ALIYOR. Fatura karşılığında alıyor. Bu firma Kızılaya bile bedava çadır üretmiyor. Sadece yıllık atıyorum Kızılay diyor ki 100 bin adet bize çadır üretecen parasını verecez diyor üretiyorlar. Ondan sonra bu firma piyasaya çadır üretmeye başlıyor. Veya ithal ürün olarak çadır üretiyor. Hatta hayvan çadırı şemsiye çadır Sera flanda üretiyorlar. Sen ben bile gitsek para ile çadır alabiliriz oradan.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
@OzkanK. Dezenformasyonu engelleme genel başkanı olur sizden. Her konuda açıklamanız var. :tearsofjoy:

Haberin kaynağına bakacan. Ve muhalif kanllar ise bir acaba diyecen her zaman...

Ve önüne arkasına bakacaksın. Yoksa sadece başlığa kanarsan patates oluyorsun.

Sonuç olarak orası bir şirket ve yönetim kurulu ayrı. Adamların yıl sonunda gelir gider tablosu var. Herkese havadan bedava çadır verecek hali yok.

Leon Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,607
Hiç şaşırmadım deprem olmuş herkes çadır arıyor millete bedava dağıtmak yerine başka kuruma parayla çadır dağıtmak nedir bu kadarı da pes. O parayı depremzedelere bağışlasalardı daha iyi olurdu. Adı üstünde Türk Kızılay'ı ama bildiğin ticaret kurumu olmuş.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hiç şaşırmadım deprem olmuş herkes çadır arıyor millete bedava dağıtmak yerine başka kuruma parayla çadır dağıtmak nedir bu kadarı da pes. O parayı depremzedelere bağışlasalardı daha iyi olurdu. Adı üstünde Türk Kızılay'ı ama bildiğin ticaret kurumu olmuş.

Cadırları satan kızılay değil.

Kızılayın alt kuruluşu iştirakı olan Çadır Aş... ( Burası bildiği bir fabirka ve parası ile herkese cadır satıyor. )

Not: Ayrıca kızılay bölgeye 40 bin cadır yollamış zaten ücretsiz bir şekilde.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,934
AHBAP'a neden bağış yapıyorsunuz ki? Kızılaya yapın. Zaten AHBAP oraya ödüyor.