- Reaksiyon puanı
- 275

:lol::lol::lol:
Daha önce görmüştüm... Daha önce verilmişti yaniii...
Sende başımıza namuslu kesildin... Konuyu başka yöne çekmeye çalışırsan asıl bu terbiyesizlik olur. Espirili bir fotoya espirili yorumlar yapılmış. Git sakalını biraz daha uzat... Böyle fotodan nasıl yorum beklersin ki... Sen internete girme ya... Tarzın değil...:thumbdown:Ne kadar seviyesiz ve terbiyesiz yorumlar.O resimdeki sizin kızkardeşiniz olsa yine böyle yorum yapabilecekmisiniz.Ayıptır be utanın.
patates kasası...
photoshop faciası olmuş.
Sende başımıza namuslu kesildin... Konuyu başka yöne çekmeye çalışırsan asıl bu terbiyesizlik olur. Espirili bir fotoya espirili yorumlar yapılmış. Git sakalını biraz daha uzat... Böyle fotodan nasıl yorum beklersin ki... Sen internete girme ya... Tarzın değil...:thumbdown:
Senin gibi tiplerin ahkam kesmesine sinir oluyorum, öyle bir sinir oluyorum ki bir anda insanları söyledikleriyle yargılıyorsun. Bir insanın yorumunu kızkardeşiyle kıyaslama yapman ve yaşımı analiz etmen şunu gösteriyor ---> Senin anlayışın çağdaş bir anlayışı benimsiyemiyor. Namuslu olduğuna eminim ama gelipte ot gibi çıkıp birilerinin yorumuna namuslu kesilmeni anlamıyorum. Elbette ki yorumları bi bakıma benimsemiyorum ama işin espirili boyutundan bakarsan gayet normal derim. Kişinin aile değerlerini zedeleyecek ve gereksiz tartışmalara yol açacak cümlelerden sakınman gerektiğini düşünüyorum.Namuslu kesildin ne demek tabiiki namusluyum.Yaşın kemale ermiş ama beynin hala yerinde sayıyor.Senin espri anlayışın buysa diyecek birşey yok zavallı adam.:thumbup1:
Photoshop olduğuna nasıl karar verdin?